SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesinin Mezarı Başında

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi 46 yıl önce vefat eden annesinin mezarını başındaki ağaca kendisini asarak intihar etti.

Olay, Malatya merkez Sancaktar Mezarlığında meydana geldi. Mezarlık içinde bir kişini kendisini astığı şeklindeki ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Mezarlık içinde kendisini iğde ağacına çamaşır ipi ile asan Yusuf Kenan Maluşaklı (65) adlı şahısın olay yerinde öldüğü tespit edildi.

Şahısın, 1963 yılında vefat eden annesi Meryem Maluşaklı'nın mezarının yanındaki ağaca kendisini astığı görüldü. Cebinde bir adet not çıkan Yusuf Kenan Maluşaklı'nın "Anne sana geliyorum" yazdığı öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER OLAYLAR..
İlyas Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki D.P. adlı kız, ailevi sorunlar nedeniyle bunalıma girerek, 20 adet hap içip intihara kalkıştı.

Zafer Mahallesi’ndeki evinde bunalıma girerek fare zehiri için intihara kalkışan 22 yaşındaki G.A. adlı bayan hastaneye kaldırıldı.

Taştepe Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki M.U. adlı şahıs, borçlarından dolayı evine haciz gelecek olması nedeniyle bunalıma girerek, fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Melekbaba Mahallesi’nde de 36 yaşındaki N.K. adlı kadın, 34 yaşındaki eşi H.A.K.’nin kendisini aldattığı gerekçesiyle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

Battalgazi Karahan Mahallesi’nde ailevi sorunlar nedeniyle bunalıma girip 12 adet hap yutarak intihar etmek isteyen 20 yaşındaki İ.P. adlı şahıs tedavi altına alındı.

Yeşilyurt ilçesi Oluklu Köyünde oturan 41 yaşındaki N.G. adlı şahsın, bir süre alkol aldıktan sonra koluna böcek zehiri enjekte ederek intihara kalkıştığı ve koma halinde TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi gören Y.G.’nin aile içi sorunlar nedeniyle bunalıma girip, hastanede jiletle sol bileğini kesmeye kalkışarak intihar etmek istediği ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız