SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anormal Bir Durum Gördüğümüzde 155'e Bildirelim"

0
Güncellendi - 2017-06-06 02:29:02
A- A+ PAYLAŞ

  • Yeşilyurt muhtarlarına verilen iftarda konuşan AKP'li Şahin, Yakınca'da duyarlı bir vatandaşın ihbarı neticesinde büyük bir felaketin önlendiğini bildirdi ve vatandaşlardan şüphelendikleri olayları 155'e bildirmelerini istedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ‘Mahalle Muhtarlarıyla İftar” yemeğinde yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız mahalle sakinlerimizin durumlarını yakından biliyor, dolayısıyla mahalle ziyaretlerimiz sırasında karşılaştığımız sorun da ilk olarak mahalle muhtarından yardım istiyoruz. Çünkü muhtarlarımız o mahallenin tüm sorunlarını ve sıkıntılarını yakından biliyor, muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde Yeşilyurt Belediyesi Beylerderesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, AKP Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AKP Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Muhtar Derneklerinin Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve Yeşilyurt İlçesinin 82 mahallesinde görev yapan muhtarlar katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iftara katılan muhtarlar ile tek tek tokalaşıp sohbet etti. Mahalle muhtarları da mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini Başkan Polat’a ilettiler.

DERNEK BAŞKANLARI YEŞİLYURT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Malatya ve Yeşilyurt İlçesindeki muhtarların bağlı bulundukları Muhtar Derneklerin Başkanları ise, birlik ve beraberlik atmosferinin hâkim olduğu iftar yemeğini tertip eden Belediye Başkanı Polat’a teşekkür etti.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtulmak olan mübarek Ramazan Ayının manevi havasını hep birlikte yaşıyoruz. Cenabı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Muhtarlarımızla bizleri bir araya getiren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN POLAT, “YEŞİLYURT’UN GELİŞİM VE DEĞİŞİMİNDE MUHTARLARIMIZIN BÜYÜK KATKISI VAR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Büyüyen Yeşilyurt” sloganı doğrultusunda Yeşilyurt İlçesini bütün alanlarda geliştirmek ve büyütmek için çıktıkları bu hizmet yolunda mahalle muhtarlarıyla omuz omuza mücadele ettiklerini söyledi.

Ramazan ayında kurulan iftar sofralarının birlik ve beraberliğe vesile olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Polat, “Davetimize icabet eden başta AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Şahin olmak üzere Muhtar Derneklerimizin Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan’ın huzur ve bereketinin üzerimizden hiç eksilmemesini temenni ediyorum. Yeşilyurt İlçemizin gelişim ve değişim sürecinde muhtarlarımızın çok büyük desteği vardır. İlçemizin her türlü sorun ve sıkıntısında muhtarlarımız ile birlikte hareket ederek ortak çözümler üretiyoruz” dedi.

Mahalle muhtarlarıyla iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Polat, “Muhtarlar bizim açımızdan mahallelerde sinir uçlarını temsil ediyor. Çünkü; görev yaptığı mahallenin en uç noktasına kadar vatandaşlarla birlikte olan, halkın sorunlarıyla ilgilenen, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına koşan, su ve yol sorunlarıyla bizzat ilgilenen, mahallenin kılcal damarlarına kadar olan biteni yakından bilen muhtarlarımızdır. Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olup, birlikte hareket ediyoruz. Sorun ve sıkıntılara ortak çözümler üretiyoruz” dedi.

BAŞKAN POLAT, “YEŞİLYURT’A HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ONUR VE ŞEREFTİR”

Yeşilyurt İlçesinin son dönemlerdeki yatırım ve projelerle geleceğe artık daha güvenle baktığını dile getiren Başkan Polat, “Yeşilyurt İlçesi olarak bütün kamu ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle ve mahalle muhtarlarıyla bir bütün halinde çalışıp, ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Yeşilyurt hepimizin ortak sevdasıdır. “Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt” sloganıyla hareket ederek ilçemize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yeşilyurt’a hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir. Yeşilyurt Belediyesi olarak milletimizin her zaman emrindeyiz. İlçemizin bütün bölgelerine eşit mesafede aynı kalite ve nitelikte hizmet götürüyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “MUHTARLARDAN HABERSİZ BİR SORUNU ÇÖZMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, halka hizmet götürürken muhtarların görüş ve önerilerinden sürekli istifade ettiklerini ifade ederken, muhtarlarla kendilerini güzel bir iftar yemeğinde buluşturan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.

Muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını hatırlatan Milletvekili Şahin, “Her hangi bir mahalle veya yerleşim yerini ziyaret ettiğimizde karşılaştığımız sorunda ilk olarak mahalle muhtarından yardım istiyoruz. Çünkü muhtarlarımız o mahallenin tüm sorunlarını ve sıkıntılarını yakından biliyor, bizlerde muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Gittiğimiz yerlerde ilk olarak Muhtar Evini soruyoruz. Nasıl ki Belediye Başkanları o şehrin Şehrül-Emini ise Mahalle Muhtarları da o mahallenin eminidir, o mahallenin en güvenilir isimleri arasından seçilir. Muhtarlarımızdan habersiz her hangi bir sorunu çözmemiz mümkün değil. Bizler siyasetçiler olarak; Türkiye’deki yaşam standartlarını yükseltmek adına mücadele ediyoruz ve bugüne kadar gerekli düzenlemeleri yaptık. 15 yıllık AK Parti iktidarı döneminde neler yaptığımızı anlatmaya gerek yok milletimiz bunları zaten biliyor ve görüyor. Bizler muhtarlarımız gibi gece gündüz demeden ülkemizin, bölgemizin ve güzel kentimizin huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “MAHALLEMİZDE ANORMAL BİR DURUM GÖRDÜĞÜMÜZDE HEMEN 155’E BİLDİRELİM”

Geçtiğimiz günlerde Malatya'da bombalı bir eylem için hazırlanan teröristin öldürüldüğü operasyona da değinen Milletvekili Şahin, Yakınca mahallesinde duyarlı bir vatandaşın ihbarı neticesinde büyük bir felaketin önlendiğini ifade ederken, “Geçtiğimiz günlerde bir teröristin, bir hainin, bir alçağın Malatya’da yapmak istediği kanlı terör eylemi duyarlı bir vatandaşımızın ihbarının ardından yapılan operasyonla önlendi. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Eğer o terörist etkisiz hale getirilmeseydi kamu binalarına veya başka bir yerde saldırı olacaktı. Belki de çok sayıda kardeşimizi kaybedecektik. O olayı fark edip vatandaşlık bilinciyle emniyet birimlerine ihbar eden duyarlı vatandaşımızı, kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Vatandaşlar olarak yaşadığımız mahalle, sokak ve caddede her hangi anormal bir durum gördüğümüzde ‘banane diyorsak” devlet ve millet bitmiştir. Hepimizin vatandaşlık bilinciyle hareket ederek şüphelendiğimiz bir olay olursa hemen 155’i arayalım ve bilgi verelim. Allah aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermesin, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Okunan ezan ve yapılan yemek duasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Milletvekili Şahin ile Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, samimi bir havada geçen iftar programına katılan muhtarları uğurladı, teşekkür ettiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    Anormal durum senin belediye başkanı olman . Basında haber olmak için gündemi meşgul etme .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Ihbari yapan gariban vatandas.Pozu verenler etiket yapanlar baskalari.Ne degisik
    0
    0
    Yanıtla