SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anormal Sonuç.. Hezimet!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Türkiye Kupası I. kademesinde deplasmanda karşılaştığı 2. lig ekibi Şanlıurfaspor karşısında son yılların en ağır mağlubiyetini aldı ve 6-0'lık mağlubiyetle kupaya veda etti. Malatyaspor'un rakibi Şanlıurfaspor, 32. dakikada Hayrullah'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle 58 dakika 10 kişiyle mücadele etti ve Malatyaspor karşısında tarihi galibiyeti bu kadroyla aldı.

STAD: Siverek Furkan Tüysüz

HAKEMLER: Recep Duru, Sacit Demir, Mehmet Salih Yıldız, 4. hakem Serdar Bahçıvan

ŞANLIURFASPOR: Habip, Abdullah, Sadri, Gökhan Kül, Doğan, Birol (Dk. 70 Şenol), Ahmet, Hayrullah, Yaşar (Dk. 90 Kemal), Erhan, Alpaslan (Dk. 81 Fevzi)

YEDEKLER: Yk.Ferhat, Ömür, Burhan, Fevzi, Muhammet, Şenol, Kemal

MALATYASPOR: Fevzi, Olcay, Alper (Dk. 46 Serkan Dökme), Ahmet Yıldırım, Eyüp (Dk. 46 Taner), Mustafa Sert, Hakan Söyler, Engin (Dk. 46 Serdar Samatyalı), Emre Efe, Ramazan, Atilla Birlik,

YEDEKLER: Yk.Eray, Güngör, Serkan Dökme, Muammer, Zafer Demiray, Serdar, Taner.

18. dakikada Birol'un attığı golle Şanlıurfaspor öne geçti: 1-0

37. dakikada Birol, penaltı golüyle durumu 2-0 yaptı.

41. dakikada Erhan, attığı golle Şanlıurfa'yı 3-0 öne geçirdi.

64. dakikada Birol, farkı 4'e çıkardı: 4-0

89. dakika oynanırken Şanlıurfaspor'dan Yaşar golü kaydetti: 5-0

90+1'de ise Şanlıurfaspor gol perdesini Şenol'la kapattı: 6-0

FOTO: İHA (Siverek)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız