SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya Kampı Neşeyle Devam..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un Antalya kampının son derece iyi geçtiği bildirildi.

Antalya'nın Belek İlçesi IC Otel'de dünden itibaren ikinci yarı hazırlıklarına teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde başlayan sarı-kırmızılı takımın günde çift idman yaptığını belirten Genel Kaptan Vural Sarıcı, "Yönetici olarak kampta bulunuyorum ve takımla ilgileniyorum. Dün başlayan kampın ilk idmanına Taner ve Serdar katılmamıştı. Sonra gelerek diğer idmanlara katıldılar. Teknik direktörümüz Fahrettin Ömeroviç'e yardımcı olarak anlaşılan Saffet Akbaş da idmanlara katılıyor. İlk yarıda parasını alamadığı gerekçesiyle Malatya'yı tekkeden ve sonra yönetime döneceğini bildiren Muammer de kampa katıldı "dedi.

Sarıcı, kampın son derece uyumlu geçtiğini kaydederek, "30 Aralık tarihine kadar günde 2 antrenman yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 28 ve 30 Aralık tarihlerinde 2 hazırlık maçı yapılmayı planlıyoruz. 30 Aralık'ta kampın 1. etabı bitecek. 2. etap 1 Ocak'ta başlayacak. Bu dönemde de 4 hazırlık maçı yapılmayı planlanıyoruz. Antalya'da turnuvaya katılmak istemiyoruz. Çünkü turnuva, antrenman programlarını aksatıyor" şeklinde konuştu.

Takıma yararlı olacağına inanmadıkları Ulaç ve Eyüp ile yolları ayırdıklarını hatırlatan Sarıcı, Serdar Samatyalı'yı kesinlikle satmayacaklarını kaydetti.

KOMBİNE BİLET SATIŞI..
Öte yandan Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Kenan Kalı, kombine biletlerinin satışa sunulduğunu belirterek, ara transfer döneminde kulübün bütçesini zorlamayacak transfer politikası izleyeceklerini söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da yönetim kurulu üyesi Kenan Kalı, yaptığı açıklamada kulübü ekonomik sıkıntıya sokmayacak transfer politikası izlediklerini ifade ederek, "Öncelikli yapmamız gereken bu futbolculara olan yükümlülüklerin yerine getirilmesidir. Malatyaspor kulübünü ekonomik sıkıntıya sokmayacak şekilde bir transfer politikası izliyoruz. Mevcut futbolcuya olan yükümlülüğümüzü yerine getirmeden, ilave veya büyük paralarla transfer yapmak fayda getirmez. Bu nedenle teknik heyetin talebi doğrultusunda, kulübümüzün ekonomik yapısı göz önünde bulundurularak, kamp döneminde transfer yapılacaktır. Bilindiği gibi transfer dönemi 1-31 Ocak tarihleri arasındadır. Görüşülen oyuncularla kesin anlaşmaya varılır, oyuncularla resmi sözleşme imzalanırsa, kamuoyu bundan haberdar edilecektir" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'un maç biletleri organizasyonundan sorumlu Ticketturk firması ile görüşülerek, ikinci yarı için kombine kartların satışa çıkarıldığını haber veren Kalı, taraftarların kartlara ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Kenan Kalı, "Taraftarlarımız şuna inanmalıdır ki, mevcut yönetim kurulu Malatyaspor'u kurumsallaştırma adına mutlaka bir noktaya getirecektir. Öncelikle bu süreçte, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz, Sayın Belediye Başkanımız Cemal
Akın, sayın milletvekillerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteklerine ihtiyaç duyuyoruz. Bu desteğe taraftarlarımızın desteği eklenince Malatyaspor yönetimi kolayca sorunların üstesinden gelebilecektir" dedi.

Bu arada Kombine Kartlar, Kapalı Çarşı üzerindeki Ticketturk satış noktasından temin edilecek.

Kombine kartların fiyatları şöyle:

Maraton Tribünü 50 YTL, Kapalı A ve B Tribünü 100 YTL, VIP Sarı Tribün 150 YTL ve VIP Kırmızı Tribün 250 YTL.

Bu kartlar sezon başında, bir sezon için Maraton 150, Kapalı A ve B 300, VIP Sarı 350 ve VIP Kırmızı 500 YTL’den işlem görmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız