SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Antalya Uzasın, İzmir Artsın'

A- A+ PAYLAŞ

Pegasus Malatya Acentesi Aksoğan Tur, törenle açıldı.

Pegasus Havayollarının Malatya genel satış acentesi Aksoğan Tur'un yeni ofis açılışını gerçekleştirdiği törene, Pegasus Havayolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı ve İZair Genel Müdürü Gürol Yüksel, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Can Bozkurt, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Pegasus Malatya Satış Acentesi sahibi İlhan Aksoğan, Müftü Yardımcısı Mahmut Karatepe, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Pegasus çalışanları çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski belediye yanı Ziraat Bankası bitişiğindeki açılış öncesinde bir konuşma yapan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Bir ilin kalkınmasında ulaşımın ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu anlamda Pegasus'unda Malatya'ya gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ama bizim beklentilerimiz var. Antalya uçuşlarının Ekim ayı sonuna kadar uzatılmasını istiyoruz. Bu yoğunluğu Malatya yaşıyor. Ekim sonuna kadar bu uçuşların devam etmesi Malatya'nın hayrına olur. Ayrıca Malatya dünya kayısı başkenti ve İzmir ile de bağlantımız var. Bu anlamda İzmir seferlerini hafta da 2'ye çıkarırsanız, sizlere minnettar oluruz. Bunun da sözünü genel müdürümüzden almak istiyoruz. Bu açılışında hayırlara vesile olmasının diliyorum" dedi.

Pegasus Havayolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Gürol Yüksel ise, "Her gün gerçekleşen Malatya - İstanbul uçuşlarımızın gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet duyuyoruz. 2008'de 4.4 milyon olan toplam yolcu sayımızı 2009 yılında 5.9 milyona çıkardık. Böylece İç Hatlarda yolcu sayımızda yüzde 44'lük, kapasitemizde ise yüzde 36'lık bir artış sağladık. Dış hatlarda ise 2009 yılında yüzde 67 büyüdük. İç hatlarda 18, dış hatlarda ise 16 noktaya uçuş gerçekleştiriyoruz. 2010 yılında filomuza katılacak sekiz adet uçakla Türkiye'nin en genç Boeing 737-800 filosuna sahip olacağız" diye konuştu.

Yüksel, Türkiye'de ikinci büyük şirket olduklarını kaydederek, "Uzun senelerdir havayolu işiyle uğraşıyorum. Malatya'ya gelişimde heyecanlı hadiseler oluyor. Bugünde heyecanlandım. Ben böyle bir büroyu açarak ve bizi layığınca temsil eden İlhan Aksoğan'a teşekkür ediyorum. TSO Başkanımızın da söylediği gibi böyle bir iş yeri Malatya'ya iş imkanı sağlayıp, ulaşımlarına yardımcı olacak. Pegasus olarak Türkiye'de 18 noktaya uçuyoruz. THY'den sonra ikinci büyük şirketiz. Malatya'ya da gelmekten büyük keyif alıyoruz. TSO Başkanımızın isteklerini not aldım ve bunu gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız