SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya'da Deniz Daha Sıcak

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:16:12
Antalya'da Deniz Daha Sıcak
A- A+ PAYLAŞ

Antalya’da yazdan kalma günler devam ediyor. Sıcaklığın 25 derece olarak ölçüldüğü kentte tatilciler denizin keyfini çıkarıyor. 

Antalya’da Ekim ayı sonuna yaklaşıldığı günlerde dahi sahiller tatilcilerle dolup taşıyor. Türkiye’nin bir çok ilinde kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösterirken Antalya’da hava sıcaklığı hissedilir seviyelerde devam ediyor. Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü sıcaklık verilerine göre kentte hava sıcaklığı 24, deniz suyu sıcaklığı ise 25 derece olarak ölçüldü. Nem değerinin yüzde 24 olduğu kentte tatilciler Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’na akın etti.

Eskişehir’den tatile geldiklerini söyleyen Başak Uğur, “Burası gayet sıcak. Eskişehir de hala yağmur var. Burayı çok sevdik. Deniz hala sıcak eğlenmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Kurban Bayramı tatilini Antalya’da geçirdiklerini söyleyen Özlem Ezer ise “Ankara’dan tatile geldim. Bayram süresince buradaydık. Hava her zamanki gibi güzel. Yine bir Antalya klasiği diyebiliriz. Yurtta yağış var Antalya sıcak deniz sıcak tatilin keyfini çıkarmaya devam ediyoruz” dedi.

Öte yandan, Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü verilerine göre önümüzde ki hafta boyunca sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız