SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya'da Kayısı Günleri

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da "Malatya Sarısı ile Yaşamı Güzelleştirin- Malatya Kayısı Günleri" adı altında tanıtım etkinliği gerçekleştirileceği bildirildi.

Valilik, Belediye, TSO, Ticaret Borsası ve Kayısı Vakfı ortak organizasyonu ile yapılan etkinlik konusunda şu açıklama yapıldı:

"Önemli İhraç ürünümüz Kayısımızın tanıtımı için çalışmalar devam etmektedir.

15 Mayıs 2009 Cuma günü saat: 14.00’de Antalya Dedeman Otelde “Malatya Sarısı ile Yaşamı Güzelleştirin – Malatya Kayısı Günleri “ adı altında tanıtım etkinliği düzenlenecektir.

Tanıtım etkinliğine Antalya protokolü, Antalya, Isparta, Burdur Bölgesi Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, yerel ve bölgesel medya temsilcileri, Turistik oteller ve Tatil Köylerinin yetkilileri, yiyecek ve içecek bölüm sorumluları, gıda imalat ve satış temsilcileri davet edilmiştir.

Etkinlikle ilgili organizasyon Antalya’da faaliyet gösteren Ziraat Ajans ve Antalya Malatyalılar Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu gerçekleştirmektedir.

Valilik, Belediye, TSO, Ticaret Borsası ve Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı işbirliği ile İlimizdeki çeşitli firmalarca üretilen Kayısı ve Kaysıdan elde edilen diğer ürünler sergilenerek konuklara ikram edilip tanıtımı yapılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız