SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya'da Madalyaları Topladılar

0
Güncellendi - 2019-04-11 00:34:29
Antalya'da Madalyaları Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Birinci ve İkinci Bölge Yüzme Şampiyonası'ndan 18 madalyayla döndü.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Birinci ve İkinci Bölge Yüzme Şampiyonası Antalya'da gerçekleştirildi.

81 ilden 98 özel sporcunun katıldığı şampiyonada mücadele eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, 9'u altın olmak üzere 18 madalya kazandı.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, Antalya da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası'ndan 9 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalyayla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Karaca, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, "Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Birinci ve İkinci Bölge Yüzme Şampiyonası'na iyi hazırlandık ve 19 sporcu ile şampiyonada yer aldık. Sporcularımız, şampiyonada güzel derecelerle elde ederek, her zamanki gibi bizi bir kez daha gururlandırdılar. Elbette madalya kazanmak önemli ancak şampiyonayı çocuklarımızın sorumluluklarını alarak 19 sporcu ile sosyal ve sportif anlamda başarılı sonuçlandırarak, çocuklarımızın ve ailelerinin hayatlarına gerçek anlamda dokunularak tamamlamak daha kıymetli.

Başta bizlere Malatya'da her faaliyetimizde destek olan milletvekilimiz Öznur Çalık başta olmak üzere havuzlara girmenin yolunu açan  milletvekilimiz Ahmet Çakır'a, daha sonra bu çalışmaların devamını destekleyen eski Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar'a, İnönü Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Sporcuların elde ettikleri başarıda eğitmenlerin ve ailelerinin büyük pay sahibi olduklarını da dile getiren Karaca, hep birlikte daha güzel çalışmalar yaparak, başarılar elde edeceklerini ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız