SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adis Jahovic Antalyaspor'a Yakın'

0
Güncellendi - 2020-01-23 01:25:32
'Adis Jahovic Antalyaspor'a Yakın'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un, Yeni Malatyaspor'dan Adis Jahovic ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Akdeniz ekibi, Yeni Malatyaspor’un başarılı forveti Adis Jahovic ile de anlaşmaya vardı. Jahovic bu sezon ligde 18 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi.

Kırmızı-beyazlıların Alman yıldız Lukas Podolski'nin transferini ise yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. Antalyaspor'da ayrıca Diego ve Aatif Chahechouhe ile yolların ayrıldığı ve kendilerine kulüp bulmaları istendiği bildirildi.

ANTALYA (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bu yönetim eğer görevde kalmaya devam ederse, belki bu sene değil ama gelecek yıl takımı getirdiği yere geri gönderir. Bu transferden varsa birşey anlayan açıklasın bizde anlayalım. Zaten takımı ilk yarıda ayakta tutan üç dört oyuncudan biriyken, sen kalk adamı sat. Ama Adil demişti zaten isteyen her futbolcumuz göndeririz diye. Hocayı gönder, takımın içini boşalt, demek ki arkadaş gidici.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (4 yıl önce)
    Insallah masa alti 1-2 milyon birakmistir ve aquah sezon sonu 1-2 milyon hadebe cilherme bişeyler tmam bsk gidici son hesabini yapiyor gidiyor insallah Ve yeni alinan kubilay da bonus Malatyaya kazanmaya degil harcamaya gelecek bskn lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Jahoviç'in Malatyaspora geldiği günden beri bu futbolcunun bu takıma zarar vereceğini her defasında iyi kaliteli bir futbolcu olmadığını dile getirmiş yazmıştım bu söylemime karşı yine bu sayfada futboldan çok iyi anlamış görünen zatlardan hakaretler işittim benim futboldan futbolcudan anlamadığım yönetim karşıtı gibi gösterenlerde oldu yine buradan yazıyorum Jahoviç gibi bu takımda en az 6 tane boşa yapılmış transferler var bu takım onlardan kurtulmalı yerlerine alt yapıdan genç yetenekli futbolculara şans verilmeli o zaman düzlüğe çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Golcü dediğin gol atar adam 11 gol atmış daha ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çoğu penaltı. Golcü dediğin arada bir de gol atar. Penaltı beklememek gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Sende sergenin bi oyunuydun malatyamizi mahfettiniz he le bi bakalım daha neler çıkacak.adam gibi bi teknik direktör gelseydi bi hayırlısıyla çilermede de bi oyun çıkacak daha demedi demeyin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Baskan ya birakip kacacak yada kendi sonunu hazirliyor..umut buluta bel baglamak hangi aklin eseri acaba..malatyaya para kazanmak icin gelen baskan degil para harcayan baskan lazim..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    yani iyisini alacaksanız neysede biraz yahoviçi ararız gölcü yok piyasada
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Allah vere gitsede kurtulsak kalas gibi adam ruhsuz bir tane şut attığını görmedik..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu,sen de siyasiler gibisin gittiğini anladınmı?karalamaya başlıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu gidenin arkasında konuşulmaz.Giden gitti.Bu umut bulutdan biraz bahset.Çünkü Bundan sonra o oynuyacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (4 yıl önce)
    Fotoğrafın Malatyaspor'la ve Jahovic'le ne ilgisi var ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (4 yıl önce)Memet isimli kullanıcı yorumuna
    Kıskanmayalım. Şampiyon FENERBAHÇE! ?
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    birde başkanı transfer etseler kurtulurduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur türkan (4 yıl önce)
    Yahu nasıl bir zehirli beyin,basiretsiz bir düşüncedir ki adis jahoviç gibi tek golcün olan bir ismi rakibin sayılacak bir takıma veriyorsun.İnşallah bu haber doğru değildir şayet doğru ise zaten söylenecek söz yoktur.Hakeden başa tokmak gerek derler.Aciz ve Basiretsiz başkan ve arkadaşları..Yazık hemde çok yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Bu yönetim umut bulutu boşa almadı...satin satin ...bakalım malatyaspor nereye kadar gidebilecek
    0
    0
    Yanıtla
  • 37 yaşindaki umut a umut bağlanmişsa Vay Malatyanin haline
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Yakın değil.Gitti.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Sat adil sat sen çikar oynarsin
    0
    0
    Yanıtla