SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalyaspor Michael Pereira'yı da İstiyor

0
Güncellendi - 2018-07-21 18:32:12
Antalyaspor Michael Pereira'yı da İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor’un, Aly Cissokho'dan sonra Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren ve anlaşma sağlanamayan Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira ile ilgilendiği ileri sürüldü.

2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer olan Fransız sağ kanat, takımla birlikte Spor Toto 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşamıştı. Spor Toto Süper Lig'de de ilk senesinde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Pereira'nın sözleşmesi sona erdi.

Sarı kırmızılı kulüp ile bu sezon sözleşmesi sona eren Pereira ile henüz bir anlaşma sağlanamadı. Transfermarkt’ta kulüp bölümünde ‘kulüpsüz’ yazan Fransız oyuncuyla yönetimin yaptığı görüşme sonuçsuz kaldı.

Fransız sağ kanat oyuncusu ile bir araya gelen yönetimin, tecrübeli futbolcunun ücretinde iyileştirmeye gittiği ancak sözleşme süresi konusunda anlaşma sağlayamadığı ileri sürüldü. 31 yaşındaki hücum oyuncusu sarı kırmızılı kulüple mukavele yenilemek ve ücret artırımına gitmek isterken, yönetimin siyahi oyuncuyla sözleşmenin süresi konusunda anlaşma sağlanamadı.

 Yeni Malatyaspor ile yolları ayrılan Michael Pereira’nın Antalyaspor’un gündeminde olduğu iddia edildi. Pereira ile ciddi bir şekilde ilgilendiği iddia edilen Antalyaspor’un, oyuncunun istediği parayı verirse transferi gerçekleştireceği ileri sürülüyor.

31 yaşındaki Pereira, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 25 karşılaşmada bin 637 dakika görev aldı. Fransız oyuncu 4 gol atıp, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Yaptığı hizmetler unutulmamalı,gitme isteğinden dolayı kızgın sözler bunlar,asıl gerçek Antalya Parası olmayan Futbolcuların kaçtığı bir Kulüp,bizimkiler Doluya yakalanmasın...................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan İnan (5 yıl önce)
    İkisi de gidebilir hatta bir önerim var Aly Cissokho ile Sakıp'ı kafa kafaya takas yapalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Gitsin abi yeni futboll cu yeni kan herzaman iyidir topçu alacak kadro dolu 2 tane gitti bakalım alicakmi adil amca
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    2 mi gitti doria sı giba sı pereria sı dening i aytaç kara sı berk yıldız ı say bakalım kaç kişi gitti gelen kaç
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    pereira bu takımın vazgeçilmezidir..bir şekilde anlaşın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Yönetim size yazıklar olsun transfer sezonunun bitmesine 1 ay kaldı sadece 2 transfer yaptınız. Takım eksiklerine dolu kamp dönemi bitiyor neyi bekliyorsunuz adiler.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Antalyaspor bu işten anlıyor bence takımın en iyisi Geçen yıl pereria olmasına rağmen transfer de bu kadar saçma hareket eden plansız projesiz izleme komitesi olmayan bir takım başarılı olması imkansız
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (5 yıl önce)
    Ne sissokko , ne de Micheal peraira Antalya spor da tutunamaz . 3 ncü haftadan sonra Yok olup giderler. Erol hocanın taktiğiyle saha da var görünen 2 lig topçuları bunlar . İnşallah giderlerde mecburen de olsa yönetim transfer yapmak zorunda kalır. Böyle beceriksiz bir ayönetim ve böyle süper lig le yakından uzaktan Alakadı olmayan bir başkanla transfer de düşünmek yanlış ama . 1 ay var transfer süresinin bitmesine ... bu yönetim Başkan gerçekten işe yarayacak bir transfer yapamaz. Ancak bizim gönderdiklerimiz gibi işe yaramayan boşta kalmış adamları hiç top oynamamış , 1 senedir maça çıkmamış adamları alıp getirirler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Iki oyuncunun da geçmiş kariyerine bak elindeki malzemeye bak o kariyer de kim var ilk yarı oynanan galatasaray maçını izle bak bakalim nasil oyuncular birçok maç var pereria bizi super lig e çıkaran adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Cok hirsli bir futbolcu degildi gitsin abi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)Malatyahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Yönetim Erol hocanın sabrını deniyor bence Ertuğrul hocaya yapılan oyunun aynısı gibi hoca bırakıp gitsin diye yapıyorlar ya da paralar çukkaya transfer Yok deneyecekler 100 milyon alacak çıkarıp kaçacaklar. Her takım en az 5/7 takviye yaptı bizde tık yok
    0
    0
    Yanıtla