SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya'ya İsmet İnönü Alanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:45
Antalya'ya İsmet İnönü Alanı
A- A+ PAYLAŞ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanının açılışı, 2 Kasım Cumartesi günü, İsmet İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan Toker’in katılımıyla gerçekleşecek. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Okullar Bölgesi olarak bilinen alanda gerçekleştirdiği İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı Projesi 3 Kasım’da törenle hizmete giriyor. Açılış törenine İsmet İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan Toker de katılacak. Antalya’ya yeni bir kent meydanı kazandıran proje ile rekreasyon alanları, amfitiyatrosu-yeşil alan-yaya yollarıyla bir bütünlük içinde kentin yeni buluşma noktası olacağı belirtildi. Projede, yolun her iki yanında 2 meydan ve meydanları süsleyen su oyunlu, görkemli havuzlar yer alıyor.

YENİ KENT MEYDANI

Projede, Sobacılar Çarşısı yönünden gelen yol aksında şelaleli süs havuzları, kafeteryalara giden yol boyunca kademeli süs havuzları yer alıyor. Yaşam alanında 6 adet modern görünümlü kafeteryanın yer aldığı projede, 3 katlı yeraltı, 24 otobüs, 3 minibüs ve 114 otomobil kapasiteli otoparkın bulunduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız