SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antibiyotik Uyarısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-04-25 15:53:04
Antibiyotik Uyarısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, antibiyotiklere karşı vatandaşların duyarlı olmaları konusunda çalışmalar başlatıldı. Bu çalışmalar kapsamında 'Hekiminiz Yazmadıkça Antibiyotik Kullanmayın' başlığıyla vatandaşlara 'Reçete' broşürleri hazırlanarak dağıtımı yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü önünde kurulan statta görevliler bölgeden geçen vatandaşlara 'Uyarı Reçetessi' dağıtımı yaptılar. 'Reçete'lerde ' 1-Hekiminiz yazmadıkça antibiyotik kullanmayın, 2- Talep etmeyin, 3- Antibiyotikte değil sağlığınızda ısrarcı olun' uyarıları yer aldı. 'Reçete'de ayrıca arka sayfasında Antibiyotiğin ne olduğu, bakteri, virüs ve antibiyotik direnci konusunda bilgiler paylaşıldı. Ayrıca antibiyotiklerin doğru kullanımı konusunda da bilgiler verildi.

Savaş Barış - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız