SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Antibiyotikler Tedavi Edici Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:56:56
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, İnanç Kara Ölmeztoprak'ın sunduğu Kampüs FM'deki canlı yayın Panorama Programına katıldı.
 
"7. SIRADAYIZ"
 
Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, "Fakültenin kurucu dekanı olan Prof. Dr.Ünsal Özgen'den görevi devraldım. Koruyucu hizmetlerle birlikte bilimsel araştırma ve öğrenci yetiştirme noktasında yoğun çalışmalarım var. Diş ünite sayısı olarak Türkiye’de  7.sıradayız. " ifadelerini kullandı. 
 
80 BİN RANDEVU
 
37 Bin 214 hastaya hizmet sunulduğunu söyleyen Prof. Dr. Polat, " 80 bin randevu verildi ve 180 bin işlem yapıldı. Ancak 25 bin hastada bekliyor." dedi. Prof. Dr. Serkan Polat, Engelli Diş Tedavi Merkezi ile ilgili bilgiler aktardı. 
 
"ÇÖZÜM BULUNMALI"
 
Prof. Dr. Polat; "Hız arttırma yönünde çalışmalarımız var ancak 3. basamak hizmet veren merkezlere ilk elden başvuru noktasında da, sistematik olarak bir çözüm bulunmalı." diye konuştu. 
 
"ANTİBİYOTİK TEDAVİ EDİCİ DEĞİL"
 
Antibiyotiklerin diş problemlerinde tedavi edici olmadığını söyleyen Polat, İmplant tedavisi konusunda bilgiler aktardı. Polat, bu yöntemde alerjik reaksyonların olmadığını, artık çakılma yöntemi ile değil; yivli implantların yapıldığını da sözlerine ekledi. 
 
"ÖNCÜ KONUMA GELMESİNİ İSTİYORUZ"
 
Malatya'nın hem sağlık turizmi hem de kültür sanat noktasında öncü bir konuma gelmesini istediğini belirten Polat; "Fakültede sosyal, kültürel etkinlikler noktasında bir alt kurul oluşturduk. " diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız