SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenman Sahası Sorunu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:20:59
Antrenman Sahası Sorunu
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da antrenman sahası sıkıntısı yeniden baş gösterdi. 

Yaklaşık 2 yıl önce zemini değiştirilmek için sökülen ancak geçen zaman zarfında bir türlü bitirilemeyen Nurettin Soykan Tesisleri yine gündemde. Yapımını Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği Nurettin Soykan Tesisleri antrenman sahasının kullanım dışı olmasına teknik direktör Yücel İldiz de sonunda isyan etti.

Tecrübeli teknik adam, uzun süredir antrenman sahası sorununun çözülememesi sonrası bir açıklama yaparak, yönetimden sahanın bir an önce tamamlanmasını istedi.

Antrenman sahası probleminin çözülmesi gerektiğini ifade eden İldiz, "Antrenman denilince sıkıntılarımız var. Acilen antrenman sahası sorununun çözülmesi lazım. Sizler ve bizler için zor oluyor. Özel çalışma yapma imkanımız hiç olmuyor. Burada kombine çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlukları da giderdikten sonra umarım daha iyi bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Nurettin Soykan Tesisleri çim sahasının yapımıyla ilgili basına en son yaptığı açıklamada zemine kum serildiği ve rulo çim siparişi verildiğini paylaşmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız