SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenmana Çıktılar

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da futbolcular antrenmana çıktı.

Salı günü maç başı alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı boykot eden Malatyasporlu futbolcular, bir günlük aradan sonra çalışmalara başladı. Yeşiltepe'de, teknik direktör Mehmet Kaplan yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Murat Avcu antrenmana katılmadı.

Öte yandan, süresiz kadro dışı bırakılan Mert Güneş ise, alt yapıyla idmana çıktı.

Pazar günü sahasında 13.30'da Kırşehirspor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılı takımda futbolcuların maç başı alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmamasının ardından Malatyaspor yönetimi bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, 27 Kasım tarihinde kongreye gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Şuana kadar ligde 10 maç oynayan Malatyaspor'un henüz galibiyeti bulunmuyor. 6 karşılaşmadan sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı kırmızılı takım 4 maçta da eşitliği bozamadı. Ligde 4 puan toplayabilen Malatyaspor, son sırada bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız