SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenmanda Tepki

A- A+ PAYLAŞ

Malatyasporlu bir grup taraftar, antrenmanda futbolcuları protesto etti. Bu arada Malatyaspor, Mardinspor ile erteleme maçında 2 Aralık Çarşamba günü İnönü stadında karşı karşıya gelecek.

Kahramanmaraşspor maçı sonrası Mardinspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan sarı-kırmızılı takımda Tuncay dışında eksik bulunmuyor.

Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, “Mardinspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Bu maçtan mutlak galip ayrılmak istiyoruz. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımızla da bir araya geldik. Daha sonra yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda futbolcularımıza galip gelmeleri halinde 2’şer bin TL galibiyet primi vermeyi kararlaştırdık” dedi.

Bu arada takımın Mardinspor maçı öncesi yaptığı son antrenmana gelen bir grup taraftar futbolculara tepki gösterdi. Futbolcular aleyhine tezahüratlarda bulunan taraftarların yanına gelen Malatyaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, "Biz bir aileyiz. Hep beraber olmazsak bu zor günleri aşamayız. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Hepimiz üzgünüz ve mahcubuz. Etle tırnağı ayırmayın, hepimiz bir aileyiz. Bence moral verin. Kesinlikle haklısınız. Haksızsınız diye bir şey demiyorum. Ama bu yolu enerjiyle çevirmemiz gerekiyor. Bizim takım çok gevşedi, onlar bilendiler. Gol yer takımlar ama oyun iyi değildi. Siz bize lazımsınız. Bunlar genç çocuklar, sizlerin enerjisine ihtiyaçları var. Beni oyunculardan ayırmayın, hepimize bağırın. Kahramanmaraşspor karşısında iyi oynayamadık. İnanın hepimizin desteğe ihtiyacı var. Hepimiz moralsiziz. Kızma yok, yürekten destekleyin" dedi.

Takım kaptanı Alper Akıcı da taraftarların yanına gelerek, Kahramanmaraşspor maçında iyi oynayamadıklarını, daha iyi motive olmak için çalıştıklarını, telafi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Öte yandan, takımın Genel Menajeri Aziz Yiğit basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yiğit, "Kahramanmaraşspor maçının talihsiz bir karşılaşma oldu. Yönetim kurulumuz üzerine düşeni yapıyor ama Kahramanmaraşspor maçı hiç ummadığımız bir karşılaşma oldu. Yönetim kurulu olarak futbolcularla bir toplantı yaptık. Ben inanıyorum ki, Mardinspor maçında futbolcular ellerinden geleni yapacaklar. Mardinspor maçı telafi maçı olacaktır. Öte yandan Kadromuz 30 kişi 5 futbolcumuzu alt yapıya gönderdik" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız