SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenör Adaylarına Yemek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Futbol Antrenör Bölge Kursu için Malatya'ya gelen antrenörlere yemek verdi.

Şelale Lokantası'nda verilen yemeğe Belediye Başkanı Cemal Akın, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Hikmet Tekin, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu ve Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, TFF Malatya Bölge Müdürü Alper Talas ile antrenör adayları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan TÜFAD Başkanı Hikmet Tekin, 19 Kasım'da başlayan Futbol Antrenör Kursu'nun 30 Kasım tarihine kadar devam edeceğini belirterek, "Özellikle Malatya'nın ve Türk futbolunun bundan sonra geleceğine imza atacak olan antrenörlerimiz ile ilgili yapacağımız her ne olursa olsun yapılacağından hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz elimizden geldiğince antrenör arkadaşlarımızın yanında olacağız. Bize bu geceyi tertipleyen, bizleri onurlandıran belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, antrenörlerin Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu sporcuları yetiştirdiğini belirterek, "Sizin yetiştirdiğiniz sporcularla, Türk sporu bugünkü konumundan daha ilerilere gidecek. Sizler gibi hayatını gönlünü spora vermiş olan arkadaşlarımı burada misafir etmek bizleri mutlu etti. Bu davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sizler Malatya'ya ve bulunduğunuz yerlere hizmetler üreteceksiniz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız