SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenörlere Plaket Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:14:23
Antrenörlere Plaket Verildi
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi, Malatya Amatör Küme Futbol Liglerinde başarılı olan antrenörleri plaketle ödüllendirdi.

2012-2013 sezonunda başarılı olan antrenörleri ödüllendirme projesini hayata geçiren TÜFAD Malatya Şubesi, Malatya Amatör Küme Futbol Liglerinin bitiminin ardından şampiyon olan takımların antrenörlerine plaketlerini takdim etti.

2. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde şampiyon olan ve 1. Amatör Küme Büyükler Ligine çıkan Çatyol Belediyespor’un Antrenörü Hamit Tokuş’a, ligi ikinci sırada bitirerek, bir üst lige yükselme başarısı gösteren Kaldırım Gücü Spor’un Antrenörü Orhan Şimşek’e plaketleri TÜFAD Malatya Şubesi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

Öte yandan 2. Amatör Küme U-19 Futbol Ligi’nde ilk 3 sırada yer alan Yeşilyurtspor’un Antrenörü Emrah Alıcı, Doğanşehir Belediyespor’un Antrenörü Levent Türker ve Karakavakspor’un Antrenörü Levent Murat da plaketlerini TÜFAD Malatya Şubesi Başkanı Nihat Bayındır’ın elinden aldı.

U-16 Ligi Şampiyonu Malatya Fenerspor’un Antrenörü Kemal Aslan ile U-13 Ligi Şampiyonu Yeni Malatyaspor’un Teknik Sorumlusu Murat Uçkun’da plaketle ödüllendirildi.

Plaket töreni sonrası açıklamada bulunan Karakavakspor Antrenörü Levent Murat, TÜFAD Malatya Şubesine kendilerine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Murat, Karakavakspor olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “Antrenörler olarak Malatya Amatör Futboluna hizmet vermeye devam ediyoruz. Kısıtlı imkanlarla buraya kadar geldik. Amacımız Malatya amatörüne renk katmak” dedi.

Yeşilyurtspor Antrenörü Emrah Alıcı ise, TÜFAD’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Malatya amatörüne hizmet veren hocalar olarak, sporcularımızın başarısıyla ödülümüzü aldık. Sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kulüp başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno da Malaya Amatör Küme Futbol Liglerinde başarılı olan takımların antrenörlerini tebrik ederek, “Amatör Futbol Liglerinde kategorilerini başarıyla tamamlayan antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum. Ayrıca sezonu en iyi şekilde geçirdikleri ve centilmence mücadele ettikleri içinde şükranlarımı sunuyorum. Bizde TÜFAD olarak başarılı antrenörlerimizi plaketle ödüllendirdik” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız