SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenörlere Plaket..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:09
Antrenörlere Plaket..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi, U19 Ligi’ni ilk 2 sırada bitiren takımların antrenörlerine plaket verdi. 

Malatya U19 1. Küme Ligi’nde sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Malatyaspor takımının antrenörü Muharrem Zeyno ile ligi ikinci sırada tamamlayan Adafı Kartalspor takımının antrenörü Mazlum Polat’a TÜFAD Malatya Şubesi tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi’nde düzenlenen plaket törenine TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Cumali Dedeoğlu, TÜFAD Malatya Şubesi yönetim kurulu üyesi Sezer İnce ile antrenörler katıldı.

Adafı Kartalspor takımının antrenörü Mazlum Polat’a plaketini veren TÜFAD Malatya Şubesi yönetim kurulu üyesi Sezer İnce, “U19 1. Küme Ligi’ni başarıyla tamamlayan ve Malatya’yı gruplarda temsil edecek olan Adafı Kartalspor’un değerli antrenörü Mazlum Polat’ı tebrik ediyoruz” dedi.

Antrenör Mazlum Polat ise, geride kalan sezonda da Adafı Kartalspor olarak U17 ve U19 1. Küme Ligi’ni başarıyla tamamladıklarını kaydederek, TÜFAD’a kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON MALATYASPOR

U19 1. Küme Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlayan Malatyaspor’un başarılı antrenörü Muharrem Zeyno’ya ise plaketini, TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Cumali Dedeoğlu verdi.

Dedeoğlu, plaket takdimi sonrası yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi olarak ligleri başarıyla tamamlayan takımlarımızın antrenörlerini plaketle ödüllendirme konusunda karar almıştık. İlki de bana nasip olmuştu. Bu uygulamamızı devam ettiriyoruz. İnşallah bundan sonrada başarılı antrenörlerimizi derneğimiz adına ödüllendireceğiz.”

Malatyaspor’u U19 1. Küme Ligi’nde namağlup şampiyonluğa ulaştıran antrenör Muharrem Zeyno ise, TÜFAD’a başarılı antrenörlere plaket verme uygulamasından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Adafı Kartalspor ile birlikte Malatya’yı grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmek istediklerine değinen Muharrem Zeyno, “Malatyaspor olarak hem Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde hem de U19 1. Küme Ligi’nde aynı futbolcularla mücadele ettik. Futbolcularımızın büyük bir özveri gösterdi. Bunun neticesinde de U19 1. Küme Ligin’de namağlup şampiyon olduk. İnşallah ligi ikinci bitiren Adafı Kartalspor ile birlikte Malatya’yı grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız