SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Antrenörlerimiz Daha Donanımlı"

0
Güncellendi - 2018-10-10 04:52:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, özel sporcular yüzme antrenörlüğü sonrası eğitmenlerin bedensel engelliler yüzme antrenörlüğü belgesini de alarak, daha donanımlı hale geldiklerini ifade etti.

Karaca, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün antrenörlerinin Çorum'da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Yüzme Antrenörlüğü eğitimine katıldıklarını kaydetti.

Özel sporculara eğitim veren kulüp antrenörlerinin gerçek anlamda sporculara hizmet ettiklerini belirterek, "Antrenörlerimiz, özel çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Özel sporcular yüzme antrenörlüğü sonrası eğitmenlerin bedensel engelliler yüzme antrenörlüğü belgesini de alarak, daha donanımlı bir şekilde eğitimlerini vermeyi sürdürecekler" dedi.

'Fırsat verirseniz her çocuk başarır' projesi kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Karaca, "Çocuklarımız haftanın her günü tecrübeli eğitmenlerimiz nezaretinde birebir eğitim alıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız, verimli bir şekilde sürüyor. 'Fırsat verirseniz her çocuk başarır' projesi kapsamında çocuklarımız en iyi şekilde eğitim alıyor. Bu noktada bizlere her zaman destek veren valimiz Ali Kaban ve değerli eşlerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız