SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartman Boşluğuna Düştü, Öldü

0
Güncellendi - 2017-05-24 03:49:13
Apartman Boşluğuna Düştü, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da apartman boşluğuna düşen yaşlı şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Battalgazi İlçesi’ne bağlı Hacı Abdi Mahallesi Mutlular Sokakta meydana geldi. Sokaktaki bir apartmanda yalnız yaşadığı öğrenilen Hüseyin Akkaya (65) henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı üçüncü kattan apartman boşluğuna düştü.

Apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden 112 sağlık görevlileri, Akkaya’nın öldüğünü tespit etti.

Akkaya’nın cenazesi, olay yerinde savcının incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • OKAN PEKCAN (6 yıl önce)
    boş muhabbetleri seven nekadar adam var bu ülkede yaa. Allah rahmet etsin diyeceğine boş boş konuşuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Hemen meclise taşıyalım, bu adam neden öldü, sayın Başbakan'a da soralım, gerekirse meclis araştırma komisyonu kurulsun, bu ölümler neden oluyor diye...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)MURAT isimli kullanıcı yorumuna
    :)
    0
    0
    Yanıtla