SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartman Sakini Şikayet Edince..

A- A+ PAYLAŞ

03.00 sıralarında mağazaya yük boşaltanların yaptığı gürültüden rahatsız olan apartman sakininin şikayeti üzerine verilen ceza muhatabını “şok” etti.

Olay Özalper Mahallesi SSK 1. Cadde’de meydana geldi. 53 yaşındaki A.Ö. adlı vatandaş, 03.00 sıralarında apartmanın alt katında bulunan mağaza çalışanlarının yük boşalttıklarını, aynı işi zaman gözetmeksizin sürekli yapıp rahatsızlık verdiklerini polise bildirdi ve şikayetçi oldu. A.Ö., ilgili yasa gereği uzlaşmayı da kabul ettiğini belirtirken, polis belirtilen zamanda yük indirildiğini saptadı ve işyeri sorumlusu 28 yaşındaki N.Ş.’ye Kabahatler Kanunu’nun 36. maddesi gereğince “Gürültü Yaparak Başkalarının Huzur ve Sükununu Bozmak”tan 1.183 YTL (1 milyar 183 milyon TL) tutarında idari para cezası yazdı. N.Ş.’nin, ceza tutanağını imzalamaktan kaçındığı belirtilirken, düzenlenen evrakın adli mercilere gönderildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız