SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmana Pompalıyla Ateş Açıldı

0
Güncellendi - 2018-08-29 02:47:58
Apartmana Pompalıyla Ateş Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki kişi tarafından bir apartmana pompalı tüfekle ateş açıldı.

Olay Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. 00.30 sıralarındaı iki ayrı otomobil ile Zafer Mahallesi Sarsalkım sokağa gelen iki kişi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü sokak içerisinde bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş kapısına pompalı tüfekle 4 el ateş açtıktan sonra olay yerinde hızla kaçtı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemli aldı. Sokak sakinlerinin büyük korku yaşadığı,ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı sonrası olay yerine gelen inceleme ekipleri, sokakta delil çalışması yaptı.

Olaya karıştığı belirlenen Turgut K. ile İsa B.'nin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri kısa süre içerisinde Turgut K.'yı B.Mustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokak üzerinde yakalayarak gözaltına alırken, olayda kullanılan bir pompalı tüfek Salköprü Mahallesi'nde bir otoparkta park halinde olan otomobilin içerisinde bulundu.

Yakalanan Turgut K.'nın, silahla tehdit olayından aranmakta olduğu da belirlenirken, içerisinde pompalı tüfek bulunan otomobil de, çekici ile Asayiş Şubesi otoparkına götürüldü.

Polis ekiplerinin olaya karışan diğer şüpheli olan İsa B.'yi yakalamak için başlatmış olduğu çalışma sürüyor.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Zafer Mahallesi'nde ateş açılan apartman

İçerisinde pompalı tüfek bulunan otomobil

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • bulent (5 yıl önce)
    malatya haber yıllardan beri ilk bilgısayaray actıgımda sızın sıtenıze gırıyorum ama bır sey pıskolojımı bozmaya basladı pompalı saldırı ve bunun gıbı benzerı seyleri ne icin 1 hafta boyunca son dakıka dıye bekletıyorsun boyle habercılık olmaz laubalı bır sıtemısı nız admin bunu bana acıklarmısın lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    İyice cılkı çıktı malatya nın bu ne ya at kardeşim ver 25 yıl olsun bitsin yaşanmaz bir hale geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (5 yıl önce)
    evet memleketimize sahip çıkamazsak eşkiyalar malatya mıza sahip çıkacaklar her yer de hapcısı tinercisi otcusu uyuşturucusu gençlerimiz özenti lerek sonu belirsiz uçuruma doğru kosturuyorlar .merhametsiz lerin ellerinden bu gençleri kurtaralım tek devlet hastanesi oto parkı degil şehrin dört tarafındaki parklar ve kullanılmayan alanlar bunların sayın valimiz huzurlu kent istiyoruz çok görmeyin ıslah etmenin çarelerini gösterin devletsiniz siz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    maalesef bu kaçıncı vukuat ! Eski devlet hastanesinin pislik yuvası haline dönüşen otopark alanı temizlenmedikçe, gerekli aydınlatmalar yapılmadıkça da son olmayacak. Balkonlarımızda oturamaz, aksamları arabamızı park edip evimize huzurla gidemez olduk, burdan yetkililere sesleniyorum malatyanın gözde semtlerinden biri olan eski devlet hastanesi bölgesini temizlesinler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kırkdort (5 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Bureli (5 yıl önce)
    Bu ne kardeşim eşkiya mı bunlar
    0
    0
    Yanıtla