SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanda Fuhuş Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

İki kadın ile apartmanın bazı sakinleri arasında “iftira ve fuhuş” iddiaları yüzünden kavga çıktığı, olaya polisin müdahale ettiği, 2 kadının da aralarında bulunduğu 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki bir apartmanda saat 22.00 sıralarında oldu. Apartmanda oturan 34 yaşındaki H.A. ve 28 yaşındaki H.K. adlı kadınlarla, apartman sakinleri 47 yaşındaki E.A., 44 yaşındaki C.Ş., 40 yaşındaki İ.A. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olaya polis müdahale ederken, kavga sırasında 16 yaşındaki Ç.K. adlı genç kız dövüldü. Polis, iki kadının yanı sıra 41 yaşındaki Ha.A. adlı şahsı gözaltına alarak, “Darp, Bıçak Çekme ve Fuhuş İddiası” suçlamasıyla haklarında işleme başladı.

Bu arada, Çöşnük Mahallesi Aytaçpaşa Caddesi’ndeki bir evde meydana gelen olaya da polis müdahale etti. Olayla ilgili ifadeleri alınan 65 yaşındaki İ.Ç. ve 22 yaşındaki D.Ç. adlı kadınlar, 21.30 sıralarında evlerinde yalnız iken 32 yaşlarındaki D.K. ve O.Ö. adlı şahısların gelip kapı ziline bastıklarını, kapıyı açmayınca elektriği şarteli indirerek kestiklerini, ellerindeki fenerle kapının göbeğini bir cisimle açmaya çalıştıklarını, bir yakınlarını aradıklarını ve daha sonra polisin geldiğini bildirdiler. İki şahıs suçlamayı kabul etmezken, sornuşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, Orduzu Elmasuyu Mahallesi’nde de 26 yaşındaki A.G. adlı kadının, cep telefonundaki tanımadığı numaraları sorduğu 28 yaşındaki eşi Ö.G. tarafından yumrukla dövüldüğü, evden ayrılmak istenen genç kadının eşinin annesi B.G. ve kardeşi M.G. tarafından eve kilitlendiği öne sürüldü. Polis, anne ve iki oğlunu aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız