SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanda Silah Ateşlenince..

0
Güncellendi - 2016-03-03 02:25:47
Apartmanda Silah Ateşlenince..
A- A+ PAYLAŞ

Aile içi kavga olayında silah kullanıldığı ihbarı Malatya polisini alarma geçirirken, kısa sürede olay yerine giden ekiplerin incelemesinde silahın boşa ateşlendiği anlaşılınca herkese rahat bir nefes aldı.

Olay, gece yarısı 00.05 sularında İstiklal Mahallesi İmamoğlu Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre; aile içi meseleden dolayı çıkan kavgada O.E. (35) adlı şüpheli eşi H.E.’yi darp etti. Ardından oturduğu apartmanın merdivenine çıkarak üzerindeki tabanca ile 3 el ateş açtı.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi. Olay yerine giden polis ekipleri olayda ölen ya da yaralanan olmadığını tespit edince herkes rahat bir nefes aldı.

Şüphelinin evden ayrıldığını belirleyen ekipler, bölgeye yakın cadde ve sokaklarda arama yaptılar. Şüpheli O.E. kısa bir süre sonra yakalanırken, tabancayı ise sokak içerisinde çöp poşetinin içerine atmış olduğu belirlendi.

Polis ekipleri çöp poşetinde olayda kullanılan tabancayı ele geçirdiler. Şüpheli ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Şiddet gördüğü belirlenen H.E. adlı kadın olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemede 3 adet boş, 1 adet dolu kovan elde edilirken, tabancanın içerisinde ise 4 adet dolu kovan elde edildi.Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

ÖZSAN SANAYİDE

Öte yandan, dün öğleden sonra da Özsan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir işyerine ateş açıldığı, işyerinin isabet aldığı, ancak vurulan olmadığı bildirildi. Olaya karıştığı gerekçesiyle A.S.A. adlı şahsın arandığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız