SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanda Vahşet

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:58:32
Apartmanda Vahşet
A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi'nin Kernek Meydanı yakınında bulunan apartman girişinde 83 yaşındaki kadın, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı ve hastanede öldü. Cinayetin gasp amaçlı olarak işlendiği değerlendiriliyor.

Fuzuli Caddesi'ndeki Ceyhan Apartmanı'nın zemin katında oturan 4 çocuk annesi Dizan Aydın'ın, alışveriş dönüşü akşam saat 17.15 sıralarında, apartman kapısından girdikten sonra kimliği belirsiz bir caninin saldırısına uğradığı belirlendi. Katil, bıçakladığı yaşlı kadının boğazındaki altın zinciri aldıktan sonra kaçtı. Bir süre sonra apartman sakinleri tarafından yerde yaralı halde farkedilen, boğazı ve vücudundan 3 bıçak yarası alan talihsiz kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA

Olaydan sonra, Asayiş Şubesi ekipleri ile Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı araştırma ekipleri ve güven timlerinin bölgeye yönlendirilerek geniş çaplı bir araştırma başlatıldığı öğrenildi. Olayın, Malatya’nın insan kalabalığının en yoğun olduğu bir noktada meydana gelmesini de dikkate alan polis ekipleri, bölgede bulunan tüm işyerlerindeki güvenlik kamera görüntülerini tek tek toplayarak incelemeye aldı.  Polis ekipleri yaşlı kadının alışveriş yaptığı işyeri ile oturduğu apartman arasında bulunan işyerlerindeki  esnaflara da tek tek giderek, görgü ve bilgi araştırması da yaptı. Katilin, Dizan Aydın'ı takip ederek apartmana hemen arkasından girdiği, saldırı ve gaspı gerçekleştirdiği değerlendiriliyor.

SAVCI İNCELEME YAPTI 

Yaşlı kadının yakınları apartmanın önüne gelerek gözyaşlarını tutamadılar. Olay Yeri İnceleme şubesi ekipleri apartman içerisinde delil incelemesinde bulundular. Cumhuriyet Savcısının da hazır bulunduğu olay yerindeki incelemenin ardından güvenlik şeridi kaldırıldı. 

Malatya'nın tanınmış ve eski eğitimcilerinden emekli Öğretmen Ömer Aydın'ın eşi olan Dizan Aydın'ın katilinin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Bu arada, Ömer Aydın’ın cinayet esnasında evde bulunduğu ve eşinin cinayete kurban gittiğinden bilgisinin olmadığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız