SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanı Komşu Daireye Yıktılar!.

0
Güncellendi - 2016-04-26 18:11:30
Apartmanı Komşu Daireye Yıktılar!.
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu’nda kentsel dönüşüm kapsamında yeterl güvenlik önlemi alınmadan yıkımı gerçekleştirilen binadan düşen moloz parçaları az daha vatandaşların canına mal oluyordu.  Binadan düşen iri beton parçaları ve sıvalar bitişikteki binanın oturma odasına düştü.  O sırada evde bulunan bir kişi şans eseri olaydan yara almadan kurtulurken, evin cam, çerçeve ve koltukları kırılırdı, halı ve perdeleri zarar gördü.  Bina sakinleri, sorumlular hakkında şikayetçi oldu.

Kanalboyu Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde çürük olduğu tespit edilen bir binada yıkım çalışmaları başladı. Malatya’nın en işlek caddesi üzerinde bulunan binada,  yeteri kadar güvenlik önlemi alınmadan başlatılan yıkım çalışmaları az daha faciaya neden oluyordu. Dün sabah saatlerinde devam eden yıkım esnasında,  binadan düşen iri beton parçaları ve moloz yığınları bitişikteki apartmanda bir evin oturma odasına düştü.  O sırada evde bulunan Almila Yırık, şans eseri olaydan yara almadan kurtulurken, evin cam ve çerçeveleri kırıldı, içeride bulunan koltuklar ve diğer ev eşyaları zarar gördü.

Apartmanın alt giriş tarafına sözde güvenlik önlemi diye konulan saç panelin, düşen bu moloz parçaları nedeniyle delindiği gözlendi.

Zarar gören Akasya Apartmanı sakinleri olayla ilgili şikayetçi olurken, Battalgazi Belediyesi’nin duruma el koyarak gerekli güvenlik önlemleri alıncaya kadar yıkımı durdurduğu öğrenildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b2

b3

b4

b

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet kaplan (7 yıl önce)
    Belediye napıyormuşnbu durumda kontroller yapılmıyor Malatya da birçok iş yeri ruhsatsız mekanlarda iş yapıyot
    0
    0
    Yanıtla
  • nebil (7 yıl önce)
    malatyada insana değer yok
    0
    0
    Yanıtla