SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apaydın'ın Kayınvalidesi Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci hemşehrimiz Orhan Apaydın'ın kayınvalidesi Adana'da vefat etti. Cenazenin Cumartesi günü öğle namazından sonra Adana Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Doğan Haber Ajansı Adana Bölge Müdürü ve malatyahaber.com'un yazarlarından olan Orhan Apaydın'ın kayınvalidesi ve Nuran Apaydın'ın yanı sıra, kapatılan Malatya Sümerbank Fabrikası'nın eski İşletme Müdürü Akın Solmaz ile Zafer Solmaz'ın anneleri olan 73 yaşındaki Nazmiye Solmaz'ın, Adana'da vefat ettiği bildirildi.

Malatya amatör futbol camiasının önemli isimlerinden, diğer bazı amatör kulüplerle birleşerek Malatyaspor Kulübü'nü oluşturan Akınspor'un eski başkanlarından merhum Fikri Solmaz'ın da eşi olan Nazmiye Solmaz'ın, bir süredir hasta olduğu belirtildi.

Nazmiye Solmaz'ın cenazesi, 29 Temmuz Cumartesi günü öğle namazını müteakip Adana Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız