SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apple Zirvede Kalacak mı?

A- A+ PAYLAŞ
 
Şirket, yatırımcının gözündeki yeri korumanın yollarını arıyor...
 
Apple'ın kucusu Steve Jobs, markayı bilgisayardan wireless sisteme ve müzik ürünlerine dek tüketiciye kolay kullanım imkanı sağlayan dünyanın en değerli teknoloji şirketi haline getirdi. Şirket şu an kurucularının vefatının ardından hala zirvede kalabilmenin ve yatırımcının gözündeki yeri korumanın yollarını arıyor.
 
Jobs'un vefatının ardından "Vizyon sahibi kurucumuzu 56 yaşında kaybettik." diyen Apple, Çin gibi ana piyasalarından iPad ve iPhone satışlarıyla genişlemeyi hedefliyor. Şirket ayrıca tüm bu en çok satanların yeni versiyonlarının kazancı sayesinde ayakta kalırken bir taraftan da bilgi paylaşımını kolaylaştıran ve güvenlik ağının rakiplere karşı güçlendirildiği gadgetların olduğu iCloud servisine güveniyor.
 
CEO Tim Cook'a göre Jobs'un öncülük ettiği Apple'ın yeni nesil ürünleri devrim yaratacak nitelikte olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız