SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ara Sokaklar Kimin Umurunda!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:12
Ara Sokaklar Kimin Umurunda!
A- A+ PAYLAŞ
Saray Mahallesi'ndeki bir evde duman ve yanık kokusunun geldiğinin itfaiyeye bildirilmesi sonrasında; olay yerine giden ekipler, çevreyi saran dumanın tüp üzerinde unutulan çaydanlıktan kaynaklandığını belirledi. 
Adilbey Sokakta bulunan bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, tüpün üzerinde çaydanlığın unutulması paniğe neden oldu. Yanık kokusunu fark eden ve dumanı gören komşular durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine iki itfaiye aracının yanı sıra doğalgaz ekipleri ve polis ekibi yönlendirildi. Evde kimsenin olmadığını öğrenen itfaiye görevlileri evin balkon kapısından içeri girdiler. Ekipler yaptıkları incelemeden sonra gerekli önlemleri alarak evden ayrıldılar. 
 
Dar Yollarda Zorlandılar
 
Bu arada ihbarı alan ekipler olay yerine giderken dar olan sokaklara park yapılmasından dolayı zorluklar yaşadı. İtfaiye ekipleri, mahelle sakinlerinden de yardım alarak dar sokaklardan büyük çabalar sonrası olay yerine ulaştı. Dumanın geldiği evin bulunduğu sokağa yapılan parklar da ekiplerin zorlanmasına neden oldu. 
 
"Ana Cadde İle İş Bitmiyor"
 
Mahalleli duruma tepki göstererek, yetkililerin sadece şehrin ana caddelerinin trafik akışı ile ilgilendiklerini, ara caddelerde ise durumun içler acısı olduğunu söylediler. Trafiğin akışını yönlendiren kurumların özellikle İnönü Caddesi'ndeki trafikle ilgilendikleri ara sokaklara ise itina gösterilmediği daha öncede gündeme gelmiş, " Bu çalışmalar adeta halının altına tozu süpürmek gibi.." eleştirilerine yol açmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız