SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ara Transfer 4 Ocak'ta Başlıyor

0
Güncellendi - 2020-01-02 01:57:12
Ara Transfer 4 Ocak'ta Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ikinci transfer ve tescil dönemi 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak'ta bitecek.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk yarısının sona ermesinin ardından gözler ikinci yarıya çevrildi. Takımlar, kadrolarına yapacakları takviyeler için görüşmelere başlarken, bazı takımlar işse kadrolarında bazı oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. 

Ligin ilk yarısı Demir Grup Sivasspor’un liderliğiyle geçilirken, daha zorlu ve çekişmeli geçecek olan ikinci yarı için takımlar kadrolarını daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarına start verdi. 

İlk yarının sona ermesinin ardından ara transferle ilgili çalışmalar başladı ancak resmi olarak transfer süreci yani ikinci transfer ve tescil dönemi 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak'ta bitecek. Kulüpler, dört haftalık süre içerisinde transfer çalışmalarını gerçekleştirecek. 

Süper Lig'de ikinci yarı 17, 18, 19, 20 Ocak 2020'de yapılacak 18. hafta maçlarıyla başlayacak ve sezon 17 Mayıs 2020'de tamamlanacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ara transfer dönemi çalışmaları kapsamında ilk olarak tecrübeli forvet oyuncusu Umut Bulut ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamışlardı. Sarı kırmızılı takım, transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi olarak sözleşme imzalayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız