SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ara Vermeden Çalışıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, Malatya'nın Darende ilçesi kara yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Darende ilçesinde Karayolları Elazığ Bölge Müdürlüğünce yapılan çalışmaları incelemek üzere Darende ilçesine gelen Turan Gülhaş "Bulunduğumuz bölge Yukarı Ulupınar mevkii Adıyaman yol ayrımının 55. km sindeyiz. Bu gün ocak ayının 18 indeyiz hiç ara vermeden çalışıyoruz. Hava şartları bu yıl çok güzel gitti bu mevkide projemiz yaklaşık 10 km burada 1 milyon 800 bin metre küp harfiyat var ve şu an itibarıyla 50 adet iş makinalarımızla çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Günlük 10 ila 15 bin
metre küp yarma kazısı yapılmakta ve tekrar dolgu yapılmakta bu çalışmalarımıza hava şartları böyle gittiği taktirde yoğun bir şekilde devam edeceğiz yapmış olduğumuz planlara göre Ağustos ayında asfalt seviyesini ve bölünmüş yol olarak ve üst yapısıda TMT dediğimiz en kaliteli bir üst yapı ile bitirmeyi planlıyoruz"ifadelerini kullandı.

"Burası batıdan doğuya gelen araçların korkulu rüyası olan bir yerdeyiz. Bölünmüş yol kapsamında şu ana kadar adıyaman yol ayrımından darende arası 90 kilometre 2010 yılı itibarı ile 60 kilometresini bülünmüş yol olarak bitirdik geriye kalan 30 km deki çalişmalarımız devam ediyor bildiğiniz gibi karahan mevkinde bin 600 metrelik bir tünel çalışmamız var" diyen Gülhaş, ayrıca Darende ilçe merkezinde Restore edilen tarihi Uzunok ve Nadir Köprülerinde de incelemelerde bulundu.

Turan Gülhaş' ın yaptığı incelemelere Karayolları yol kontrol Şefi Zafer Özdemir, Kontrol Mühendisi Faruk Savaş, Şantiye Şefi Cankat Yıldırım, Şen kardeşler şirketinin sahibi Ercan Alataş da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız