SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araba İşadamına..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Marketlerin hediye kampanyası çekilişinde işadamı Saffet Kırçuval'a otomobil çıktı.

Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik İmar, İnşaat ve Ticaret Limited şirketinin 8'nci eşya piyangosunda bir otomobil ve 11 farklı hediye talihlileri belirlendi. Otomobil bu defa 43 yaşında iş adamı Saffet Kırçuval'a çıktı. Esenlik Süpermarket 2'nci şubesi yanında gerçekleştirilen 8'nci çekiliş araç talihlisine müjdeyi telefonla Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven verdi.

Noter huzurunda gerçekleştirilen 12x12 eşya piyangosu çekilişine, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, Malatya Belediyesi Esenlik Ltd. Şti. Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, Malatya Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Mustafa Karaman, Esenlik Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcıları, Veysel Tay, Hulusi Boyraz ve Mesut Bozkurt 'un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekiliş programın ilerleyen kısmında kendisine ulaşılan araç talihlisi çekiliş alanına gelerek, sevincini alanda bulunan katılımcılarla paylaştı. Sürekli Esenlik süpermarketlerde alışveriş yaptıklarını belirten işadamı iş adamı Saffet Kırçuval, "Otomobili eşim kullanacak ancak ben bu güzel hediye vesilesiyle şirket çalışanlarımızı da ikramiye ile taçlandırarak bu anlamlı hediyeyi, sevincimizi Kırçuval ailesi olarak paylaşmak istiyorum" dedi.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, bu anlamlı düşüncesi ve davranışından dolayı iş adamı Saffet Kırçuval'a teşekkürlerini sunarak, sembolik olarak aracın anahtarını teslim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız