SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araba Kaydı Gitti!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:42
Araba Kaydı Gitti!
A- A+ PAYLAŞ
Genç kadın çocuk arabasıyla yokuş aşağı inerken içerisinde oğlunun olduğu araba elinden kaydı ve bir süre hızlandıktan sonra elektrik direğine çarptı. Kazada çocuk yaralandı.
 
Olay Çöşnük Mahallesi’nde meydana geldi. 31 yaşındaki H.B.. adlı anne, yağışlı havada, arabada bulunan oğlu Ö.B. ile giderken, araba elinden kurtuldu ve yokuş ayağıya doğru hızlanarak gitmeye başladı. Arkasından koşan genç kadın arabayı yakalayamadı ve çocuğun bulunduğu araba elektrik direğine çarparak durabildi. Kaza sırasında çocuk yaralandı.
 
Çevredekilerin de yardımıyla çocuğunu hastaneye getiren H.B., olayla ilgili polise verdiği ifadede, yağışlı havada yokuş aşağı inerken, kaygan yolda kontrolunu kaybettiğini ve arabanın ıslak olan tutma kolunun elinden kaydığını, kazanın böylece meydana geldiğini anlattı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız