SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arabada Uyuyorlar" İhbarıyla..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:09
A- A+ PAYLAŞ

Bir otoda şüpheli şahısların uyuduğu ihbarına giden polis, otoda esrar buldu, 2 şahsı gözaltına aldı. Bu arada, uyuşturucu satıcılarına yönelik bir başka operasyonda ise 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

TORBACILARA OPERASYON..

Polis tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan planlı projeli  çalışma kapsamında ;  

24.02.2014 tarihine kadar; 

İlimizde 6 ara yakalama yapılarak 37 kg 154 gram esrar maddesi, 26 adet ecstasy hap, 1 tabanca ve 1 adet hassas terazi, 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak 4 şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR.

25.02.2014 günü yapılan operasyonda ;  

R.D., Ö.A.Ö., M.B., Ü.L., R.K., N.Y., S.Ö., G.D., H.H., M.A., A.S., İ.M., B.D. isimli şüpheliler yakalanarak göz altına alınmışlardır.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; 

-Yaklaşık 3 kg esrar maddesi (Satışa hazır vaziyette 145 paket halinde) 

-68 adet ecstasy hap,

-2 gram Bonzai maddesi,

-2 adet hassas terazi,

-1 adet sahte olduğu değerlendirilen nüfus cüzdanı,

-1 adet kama,

-2 adet namlusu açılmış bilye atar tabanca, 1 adet bilye atar tabanca mermisi,

-5 adet 7,65 mm çapında MKE yapımı fişek,

-2 adet pompalı tüfek,

-1 adet pala,

-1 adet namlusu kısaltılmış av tüfeği, 8 adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan şüpheliler “UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE TİCARETİ YAPMAK” suçundan adli makamlara sevk edileceklerdir."

"ARABADA UYUYORLAR"

Bu arada, park halindeki bir araçta şüpheli şahıslar olduğu ve uyudukları ihbarı üzerine araçta yapılan aramada da esrar bulunduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz Haber Merkezine gelen 155 ihbarı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; 

25/02/2014 günü saat:10:00 sıralarında İlimiz Haber Merkezinin park halindeki 15 E.. 1… plaka sayılı araç içerisinde şüpheli şahısların olduğu ve şahısların araçta uyudukları şeklinde bilgi vermesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı ekip görevlilerimizin araç içerisindeki şahısların Z.Ç. ve M.Ö. oldukları tespit edilmiş, 15 E.. 1… plaka sayılı araçta yapılan aramada aracın bagaj kısmında daralı toplam 6 Kg. 496 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, araç içerisinde bulunan Z.Ç. ve M.Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. 

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma)” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adli makamlara sevk edileceklerdir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız