SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arabamla Kaza Yapmış!'

A- A+ PAYLAŞ

Köyde oturan 43 yaşındaki kadın, savcılığa başvurarak, otomobilini izinsiz kullanıp il merkezinde kaza yapan 19 yaşındaki oğlunu şikayet etti.

Doğanşehir ilçesi Yuvalı Köyünde oturan M.T. adlı kadın, İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, otomobilini izinsiz olarak alıp kullanan 19 yaşındaki oğlu E.T.’nin Malatya merkezde maddi hasarla sonuçlanan kaza yaptığını bildirdi ve şikayetçi olduğunu belirtti. E.T. hakkında “Güveni Kötüye Kullanma” suçlamasıyla işlem yapıldı.

TRAFİK KAZALARI..
Mücelli Caddesi’nden Milli Egemenlik Caddesi’ne girişte 28 yaşındaki E.Y. yönetiminde bulunan 44..326 plakalı otoyla 14 yaşındaki Ş.P. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

Sinan Köyünden Yazıhan ilçesine gitmekte olan 49 yaşındaki İ.Ş. yönetiminde bulunan 44..056 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 34 yaşındaki C.K. yönetiminde bulunan 44..631 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile aracında bulunan 27 yaşındaki D.A.Ş. adlı bayan ile traktör sürücüsü C.K. yaralandılar.

Arapgir- Kemaliye karayolu 6. kilometre Yaylacık Köyü mevkiinde yol genişletme çalışması yapan müteahhit fermada çalışan 44 yaşındaki N.V., yönetiminde bulunan 12..591 plakalı kamyondaki hafriyatı boşaltmak isterken, damperin arka kapağının açılmaması yüzünden, dengesini kaybeden araç devrilirken, atlayınca yaralandı ve Arapgir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ören beldesinden Akçadağ yönüne gitmekte olan 32 yaşındaki B.K. yönetiminde bulunan 44..469 plakalı otomobil, kontrolsuz olarak ana yola çıkan D.K. yönetimindeki iş makinesiyle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile aynı araçta bulunan S.Ş. yaralandı. Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız