SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arabayı Ben Kullanacağım'

A- A+ PAYLAŞ

Makam şoförlüğünü 13 yıl süreyle yaptığı Belediye Başkanına karşı rakip olup seçimi fark atarak kazanan Mehmet Öner, artık belediyede makam şoförü bulundurmayacağını söyledi. Başkanın ilk hedefi ise Nemrut Dağı'na daha çok turist çekmek.

Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı olan ve Nemrut Dağı yolu üzerinde bulunan Tepehan Beldesi'nde yaşanan ilginç seçim sürecinde 13 yıl süreyle makam şoförlüğünü yaptığı belediye başkanına karşı rakip olup, seçimi kazanan Mehmet Öner, "Makam şoförlüğü daha kolaydı. Şimdi halkın bizi getirdiği nokta çok zor. Ateşten gömlek giymiş gibiyim. Hizmet bekliyor beni. Allah izin verirse koşturup, milletimin hizmetini yerine getireceğim. Beldemizde yapılmamış yollar ve sorunlar duruyor" dedi.

İlk hedefinin turistlerin Malatya tarafından Nemrut Dağı'na çıkmasını sağlamak olduğunu belirten Öner, "İlk hedefim, turistleri Tepehan üzerinden Nemrut'a çekmektir. Turistlere daha güzel bir hizmet vereceğiz, onları daha iyi uğurlayacağız. İyi olur inşallah" diye konuştu.

Belediye Başkanı seçilmesinin iyi bir duygu olduğunu ve heyecanlı olduğunu belirten Tepehan Belediye Başkanı Mehmet Öner, "Bundan sonra artık belediye de makam şoförü kullanmayacağım. Çünkü, belediyemizin tasarrufu için aracı kendim kullanacağım. Aynı koltukta oturmaya devam edeceğim. Çünkü ben 13 senedir aynı koltukta oturdum. Öyle devam ettireceğim" dedi.

Tepehan Beldesi'nin 1996 yılında belediye olduğunu aktaran Öner, seçimde 13 yıl süreyle makam şoförlüğünü yaptığı eski başkanı Nedim Çeker ile seçim sürecinde her hangi bir sıkıntı yaşamadığını belirterek şunları söyledi:

"Sonuca çok sevindim. Tepehan halkının verdiği bir karardı. Halkın beni şoförlükten alıp makama götürmesi benim için çok büyük bir duyguydu. Ben sevindim, başkanımızda üzüldü. Ama milletimizin bir verdiği bir karardı. Türkiye'deki demokrasinin bir sonucudur bu. Eski başkan ile seçimden sonra karşı karşıya gelmedik. Ama ben kendisini ziyaret edeceğim."

Bu arada, 20 Mart'ta ki seçimde Tepehan beldesinde 3 dönemdir başkanlık yapan Nedim Çeker AKP'den aday olurken, onun 13 yıl şoförlüğünü yapan Mehmet Öner de Saadet Partisi'nden aday olmuştu. Sandıktan Öner 425 oy alırken, eski başkan ise 310 oyda kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız