SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arabayla Gezerek Bitiremedim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:48:52
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde yapılan kaldırım, yol ve kilittaş çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, yıllardır girilmeyen mahallelere Battalgazi Belediyesi’nin kaliteli ve yüksek standartta hizmet yaptığını söyledi. 

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde sürdürülen kilit taş kaldırım ve yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ile birlikte çalışmaların yapıldığı ve tamamlandığı alanda incelemelerde bulundu. Burada konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklaşık 1 aydır yapılan bu çalışmalar ve parklarda yapılan çalışmalardan dolayı sayın Başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. 6 dönemdir bu mahallenin muhtarlığını yapıyorum. Şimdiye kadar böyle bir hizmet gelmemişti. Bu hizmetlerin devamını da istiyoruz. Biz 8-10 mahallenin alt ve üst yapılarının yenilenmesi için muhtarlar olarak hep talepte bulunduk. Bu mahallelerin alt ve üst yapı çalışmaları ve sokak yollarının yapılması konusunda emeği geçen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Yine mahallemizde bulunan 220 yıllık camimiz ve hamamın yapılmasında da kendilerinin emeği çoktur. Bu iki çalışma içinde kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da Cenabı Allahtan kendisine yardım etmesini diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, yapılan hizmetleri gezmekle bitiremediğini belirterek, “Muhtarımızın ifade ettiği gibi yıllardan beri girilmeyen mahallelere belediyemiz teknik ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri girdi. Hakikaten sokakları ben arabayla gezerek bitiremedim. Battalgazi Belediyesi kıyas kabul edilemeyecek şekilde yüksek hızla gerçekten Malatya’mızın, Battalgazi’mizin daha güzel yarınlarımıza ulaşması noktasında büyük gayret gösteriyor. Bu çerçevede gerekli çalışmaları yapan Fen İşleri ekiplerimizi kutluyorum. Ayrıca muhtarımıza da teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız mahalle ve sokaklarımızda yaptığımız çalışmalarımızda, işgallerinin önüne geçilmesi ve araba parklarının bir an önce kaldırılması ve çalışan ekiplerimizin işinin kolaylaştırılması noktasında göstermiş oldukları faaliyetlerden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Önemli olan hizmetlerin mahalleli ve muhtarlarımızla birlikte götürülebilmesiydi. İşte bugün Malatya’nın Büyük Mustafa Paşa Mahallesi ve diğer mahallerine bakın her taraf bordürlerle, kaldırımlarla pırıl pırıl olmuştur. Ben şunun da altını çizerek belirtmek istiyorum. Özellikle vatandaşlarımızın gezip gördüğü yerlerde Türkiye’nin muhtelif şehirlerindeki cadde ve sokaklarına baktıklarında Malatya ve Battalgazi’nin farkını fark edeceklerdir. Gerek temizlikte, gerek çevre düzenlemesiyle, gerek parklarıyla, gerek kültürel mirasın ayağa kaldırılmasıyla, gerek kent kimliğinin korunması noktasında gösterdiği çabayla, gerek de hizmet belediyeciliğinin ve sosyal belediyeciliğinin temayüz ettiği çalışmalarıyla gerçekten güzel çalışmalara imza atılıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetlere hep birlikte ekibimizle birlikte Malatya ve Battalgazi’mizin değerli sakinleriyle birlikte gerçekleştireceğiz. Biz yola çıktığımızda durmak yok yola devam dedik. Biz yola çıktığımızda “Mazisine layık İstikbale hazırlayacağız” dedik. Yarınlarımız daha aydınlık, daha güzel olacak diyoruz” ifadelerini kullandı. 

Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesinin 102 mahallesinin muhtarına dizüstü bilgisayar alacaklarını belirterek, “Muhtarlarımıza da buradan şu müjdeyi vermek istiyorum. Muhtarlarımıza meclis toplantımızda 102 mahallemizin 102 muhtarına da dizüstü bilgisayar verme kararı aldık. Muhtarlarımız mahalleleriyle ilgili çalışmalarında, yaptığı çalışmalarda, daha çabuk ve kaliteli hizmet vermeleri için böyle bir çalışma yaptık. Teknolojiyi muhtarlarımıza sunarak, vatandaşa daha kaliteli hizmetler vermesini sağlamak için böyle bir çalışma yapacağız. Bunu da burada Muhtarlar Dernek başkanımızın da bulunduğu bir ortamda paylaşmak istedim. En kısa sürede diz üstü bilgisayarların alımı yapılarak muhtarlarımıza verilecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız