SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araç Altında Mühadale!..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu Niyazi Mısri Cami önünde meydana gelen trafik kazasında yaşlı bir kadın ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bu arada, Selçuklu Mahallesi'ndeki kazada da iki kişinin yaralandığı bildirildi.

YAŞLI KADINA ÇARPTI..
Edinilen bilgilere göre kaza, Çevreyolu Niyazi Mısri Camii önünde meydana geldi. Reyyan Ekici (63) adlı bayan yolun karşısına geçerken, B.Ç'nin kullandığı 34 TK 497 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Aracın altında kalan yaşlı kadın olay yerine gelen 112 acil servis ambulansıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Ekici'nin burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Yaşlı kadına çarpan araç sürücüsü B.Ç. kadına çarpmamak için fren yaptığını ancak arkadan gelen A.T'nin kullandığı 44 KA 082 plakalı kamyonetin arkadan araca vurması nedeniyle kendisinin de kadına çarptığını iddia etti. Kazaya karışan her iki aracın sürücüsü de polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YİNE MOTOSİKLET KAZASI..
Öte yandan Selçuklu Mahallesi Köprüağzı mevkiinde de M.K. adlı şahıs yönetimindeki 44 KY 784 plakalı motosiklet ile giderken, karşı yönden gelen H.Ö. yönetimindeki 44 AZ 158 plakalı araca çarptı. Kazada 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü M.K. ile yanında bulunan 19 yaşındaki A.D. yaralandılar.

POLİSLERE KARŞI KOYAN SÜRÜCÜLER..
Bu arada, Doğanşehir Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi’nde 16.00 sıralarında devriye görevi yapan polis ekibinin dur ihtarına uymayarak kaçan 02 KE 150 plakalı oto, Belediye önünde durduruldu. Araç sürücüsü N.A.’nın belgeleri isteyen polis memurları B.K. ve M.A.’ya karşı koyup hakarette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı, ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla salıverildiği öğrenildi.

Yine Doğanşehir’in Yeni Mahalle İstasyon Caddesi’nde, 20.00 sıralarında 44 FF 489 plakalı otonun alkollü kişilerce kullanılıp, trafiğin tehlikeye düşürüldüğü ihbarı üzerine giden polisler, otoyu kullanan 50 yaşındaki D.C.’den belgelerini istediler. Bu şahıs ile yanında bulunan 20 yaşındaki S.T.’nin görevli polis memuru Ö.E.’ye hakaret ettikleri, gönderildikleri adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız