SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Araç Gelemiyordu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:06:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 15 yıldır evine giden yolun yapılmasını isteyen bir vatandaş, yıllar sonra nihayet emeline ulaşıyor. 

Tecde Mahallesi Kanalüstü Karahalil Sokakta oturan Mehmet Nuri Okyay'ın 15 yıllık yol sıkıntısı sorunu çözüleceği bildirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür eden Nuri Okyay şunları söyledi:

“Yaklaşık 15 yıl önce Tecde Kanalüstü Karahalil Sokakta ev yaptım. Aynı zamanda aynı sokakta bir kaç ev daha vardı. Yolun dik ve kayalık olması sebebiyle çok sıkıntı çektik. Evlerin önüne kadar araç gelmediği için gerek ev eşyalarımızı gerekse evin ihtiyaçlarını getirdiğimizde sırtımızla taşımak zorundaydık. Ben 78 yaşındayım. Bu sebeple çok sıkıntılı günler yaşadık. Yolumuzun araçların geçeceği şekilde açılması bizleri çok mutlu etti.”

Merkez İlçe Yeşilyurt Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ise, “Mahallemiz sakinlerinden Mehmet Nuri Okyay'ın sıkıntılarını Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a sözlü olarak ilettik. Sorunu yerinde gören Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Mehmet Nuri amcamızı bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtaracağız ve yolu açacağız dedi. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat konuyu yakından takip etmiş ve Mehmet Nuri Okyay'ın 15 yıllık yol sorununu çözüme kavuşturmuştur” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız