SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Araç Parkımızı Güçlendiriyoruz"

0
Güncellendi - 2016-06-21 16:25:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, araç filosunu geliştirmeye ve modernize etmeye devam ediyor. 1 milyon 860 bin TL bedelle satın alınan dört adet kamyon ve bir adet çekici Fen İşleri Müdürlüğüne verilerek, hizmete girdi. Başkan Polat “Araç filonuz ne kadar güçlüyse hizmetteki kalitede o kadar kalıcı olur” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki hizmet binası önünde yeni satın alınan dört adet kamyon ve bir adet çekici aracın tanıtımı yapıldı.

Yeni alınan araçların sergilendiği tanıtım toplantısına AKP Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personeller katıldı.

BAŞKAN POLAT, “BELEDİYELERİN GÜCÜ VE KAPASİTESİ ARAÇ FİLOSU İLE ORANTILI”

Hizmette verimliliği ve kaliteyi arttırmak, vatandaşa hizmeti en kısa sürede ulaştırmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bir kurumun en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğünün araç envanterine dahil edilerek bugünden itibaren hizmete giren dört adet kamyon ile bir adet çekici aracın Yeşilyurt İlçesine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Polat, “1 Milyon 860 Bin bedel karşılığında satın aldığımız dört adet kamyon ve bir adet çekicimizi bugün hizmete sunacağız. Her yıl ihtiyaç durumuna göre araç parkımızı güçlendiriyoruz. Bir kurumun en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri araç parkımızı genişletmeye ve iş makinelerinin sayısını artırmaya gayret gösterdik. İş makinelerimiz ilçemizin dört bir tarafında devam eden çalışmalarımızda hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Eğer iş makinelerinde sıkıntınız varsa arzu edilen hizmetleri yapamazsınız.  Gece-gündüz demeden hizmet aşkıyla bu araçlarımızı halkımızın hizmetinde kullanan personellerimize de çok teşekkür ediyorum. Yeni iş makinelerimiz Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı olsun, Rabbim kaza ve beladan esirgesin” diye konuştu.

Tanıtım toplantısına katılan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, yeni alınan araçların hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “YENİ ARAÇLARLA HİZMETLER ARTACAK”

Milletvekili Şahin, “İster en ücra mahallede isterse şehir merkezinde yaşasın hangi vatandaşımızla konuşursak genellikle talepler yerel yönetimlerden yana oluyor. Malatya’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasından sonra hizmetler halkımıza artık daha hızlıca ulaşıyor. Önce talepte bulunan vatandaşlarımız şimdi teşekkür etmeye başladılar. Malatya’da yaşayan ya da il dışında olup birkaç senede bir gelen hemşerilerimiz ilimizdeki değişim ve dönüşümü hemen fark ediyorlar. Yerel yönetimlerde özellikle ekip çalışması büyük önem taşır, ekip ne kadar güçlüyse hizmetlerde o kadar hızlı ve nitelikli bir şekilde vatandaşa ulaşır. Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek, kaliteli hizmetleri artırmak adına araç parkına 5 adet yeni araç dahil eden Yeşilyurt Belediyesinin araç filosunu genişletmesi sevindirici bir gelişmedir. Yaklaşık 2 milyon TL’lik bedelle satın alınarak araç parkına dahil edilen yeni araçlarla saha çalışmaları biraz daha kolaylaşacak ve hizmetler artacaktır. İlçemizin daha güzel ve kaliteli bir hayata sahip olması için bu tip yatırımları halkımızla buluşturan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Bülten

yeşilyurtkamy

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız