SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araçlar Personele Tanıtıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:41:09
Araçlar Personele Tanıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şoförlere, yeni alınan araçlar tanıtıldı. Araçların daha verimli kullanılmasının sağlanması için yapılan eğitim seminerli tanıtımda güvenli araç sürüş teknikleri de verildi. MAN Şube Müdürü Ahmet Avcı ile yetkili servis koordinatörleri tarafından verilen araç tanıtım eğitiminde, uygulamalı dersler de anlatıldı. 

Belediye tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Her yıl periyodik olarak çalışanlarına yönelik hizmet için eğitim programları düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni alınan araçların sahada daha verimli olabilmesini sağlamak amacıyla bu kez şoförlere yönelik eğitim seminerleri düzenledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, geçtiğimiz günlerde bünyesine kattığı kamyon ve iş makinelerinin büyük bölümü sahada çalışmaya başlarken, sahada araçlardan gerekli verimi alabilmek ve şoförlerin araçları daha iyi tanımalarını sağlamak için kamyon sürücülerine araç tanıtımı yapılarak güvenli araç sürüş teknikleri eğitimi verildi." ifadelerine yer verildi. 

Yeni nesil kamyonların sahada daha verimli olacağını belirten MAN Bölge Koordinatörü Turgay Yılmaz, “Kamyonlarımıza yeni eklenen bazı özellikler var. Bu özellikleri Büyükşehir Belediyemiz personellerine anlatıyoruz. Uygulamalı eğitim vererek, Büyükşehir Belediyemizin saha çalışmalarında daha çok verim almasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Şube Müdürü Ahmet Avcı, yeni kamyonların saha çalışmalarına ayrı bir dinamizm katacağını ifade ederek; “ Büyükşehir Belediyemiz şoförlerine araçlarımızı tanıtıyoruz. Yeni nesil araçlarımız farklı özelliklere sahip, bunları uygulamalı olarak da anlatacağız” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız