SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araçlara Dadandılar!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:56:51
Araçlara Dadandılar!
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da otolara dadanan hırsız veya hırsızlar, bazı araçlara zarar verdi, bazılarının ise içindeki eşyaları çaldı. 
 
ZARAR VERDİ
 
Milli Egemenlik Caddesi'ndeki olayda, polise başvuran V.K. (41) isimli kişi, aracını işyerinin önüne park ettiğini, daha sonra aracının yanına geldiğinde aracının sağ ön kapı kilidinin zorlandığını ve kilidin bozulduğunu, sol ön ve arka kapı kollarının kırıldığını, sol ön kapı kilidinin açık olduğunu gördüğünü, aracında yaptığı kontrolde çalınan bir şey olmadığını ifade belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 
ÇANTASI ÇALINDI
 
Saray Mahallesi'ndeki olayda da, polise başvuran İ.Y (52) aracının yanına gittiğinde, aracının sağ ön kapısının zorlanarak açılmış olduğunu ve çantanın araç içerisinde bulunmadığını anladığını söyledi. Şahıs, aracında hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişilerden  şikayetçi oldu. 
 
ÇEREZ VE MEYVEYİ DE ÇALDILAR
 
Seyran Mahallesi'ndeki hırsızlık olayında ise , S.K. (40) polise başvurarak 44 ** 824 plakalı aracından teybi ve içerisinde çerez ve meyve olan iki adet poşet çalındığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 
 
100 METRE İLERİDE BULDU
 
Paşaköşkü Mahallesi'ndeki olayda ise 33 yaşındaki G.U. isimli kişi, 44 ** 754 plakalı otomobilini annesinin evinin önüne park ettiğini, daha sonra aracını park ettiği yerde göremediğini, yaptığı araştırmada aracını park ettiği yerden yaklaşık 100 metre aşağıda park edilmiş olduğunu gördüğünü, aracının sürücü kapısının kilit kısmında zorlama izi olduğunu, aracını çalmaya teşebbüs eden kişi veya kişilerden şikâyetçi olduğunu söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız