SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araçta Ceset Yok..

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da iki hafta önce kaybolduktan sonra , kullandıkları araç Malatya'da uçurumdan dereye yuvarlanmış halde bulunan Rıdvan Tıraş (20) ile Onur Üzel (19)'in araç içerisinde olmadığı belirtildi.

İhlas Haber Ajansı(İHA) tarafından konuyla ilgili geçilen ilk haberde, dereye yuvarlanmış araç içerisinde iki cesetinde bulunduğu bildirilmişti. İHA'nın 20 Şubat saat 12.15'te 'DÜZELTME' başlığıyla geçtiği haberde ise derede akıntının çok olduğu ve derinliğin 1 metre 60 santimetre civarında olması nedeniyle gençlerin araç içirisinde olup olmadığınının bilinmediği belirtilmişti.

İHA tarafından 20 Şubat saat 13.14'te geçilen haberde ise yapılan çalışmalar neticesinde aracın içinde gençlerin olmadığının tespit edildiği öğrenildi.

Uçurumun derin olması nedeniyle de getirilen vinç halatlarının yetersiz kaldığı kurtarma çalışmaları sonucunda, aracın içinin boş olması nedeniyle, görevliler , arama çalışmalarını dere güzergahı üzerinde yoğunlaştırmaya başladı.

GECE ARASI..
Aracın boş çıkması üzerine Erkenek deresi güzergahında yapılan arama-tarama çalışmaları, bölgedeki gece şartları nedeniyle sonlandırıldı.

Aramalarda gençlerle ilgili olarak herhangi bir bulguya ulaşılamadığı öğrenildi.

Jandarma tarafından ise olayın çok yönlü olarak araştırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız