SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araçtan Atladı, Polis Gördü Ve..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi’nde gece yarısı bir otomobilden atlayan genç kadını polisler görünce, otoyu takip ettiler. 18 yaşındaki kadın, kendisinin dövülerek zorla pavyonlara satılmak istendiğini söyleyince, polis 5 kişiyi yakaladı, 4 kişiyi de arıyor.

Olay; saat 23.45 sıralarında meydana geldi. İnönü Caddesi’nde hareket halindeki otomobilden atlayan İskilip doğumlu 18 yaşındaki N.C. adlı kadını gören polisler, aracı Atatürk Caddesi’nde durdurarak içerisinde bulunan Elbistan doğumlu 32 yaşındaki A.K. ve Erzurum doğumlu 44 yaşındaki N.K. adlı şahıslar ile bunların sorgusunda olayla ilgileri olduğu gerekçesiyle Elbistan doğumlu 41 yaşındaki F.K., Palu doğumlu 58 yaşındaki N.Ö. ve Hozat doğumlu 46 yaşındaki H.Ç. adlı şahısları yakaladı.

Ovacık doğumlu 42 yaşındaki Y.Ç., Ankara doğumlu 34 yaşındaki M.Ö. ile açık kimlikleri saptanamayan C. ve M. adlı şahısların da arandığı, “İnsan Ticareti” suçlamasıyla işleme giren olayla ilgili olarak Polis Vukuat Raporu’nda şu açıklama yeraldı:

“Saat:23.45 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimiz İnönü Cad. üzerinde seyir halinde iken bir araçtan mağdurenin kapıyı açarak yola atladığını görmeleri üzerine bahse konu oto durdurulmuş ve mağdure ile yapılan görüşmede araç içerisindeki şahısların kendisini dövdüklerini ve zorla pavyonlara satmak istediklerini bildirmesi üzerine araçta bulunan N.K. ve A.K. isimli şüpheliler yakalanmış, alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan aramada 1 adet balta, 1 adet sopa, 2 adet MKE yapımı 7.65 çapında dolu fişek ve F.K. adına 1 adet ehliyet ile 1 adet nüfus cüzdanı bulunmuş, mağdure intikal ettirildiği Şube Müdürlüğünde alınan ifadesinde yukarıda adı geçen şahıslar tarafından değişik illerde değişik pavyonlara para karşılığı satıldığını ve zorla çalıştırıldığını, ayrıca darp edildiğini beyanla şikayette bulunması üzerine adı geçen şüphelilerden N.Ö., H.Ç.ve F.K. yapılan çalışmalar neticesinde 18.07.2008 günü yakalanmış, yakalanan 5 şüpheli hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri adli mercilerce serbest bırakılmış olup, firari olarak adı geçen diğer şüphelilerin aranmasına ve olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız