SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aradığınız Yiğitler Burada"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:54
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Milli İttifak, seçim çalışmaları kapsamında Malatya’da sanayi esnafını ziyaret etti.

Milli İttifak’ın Saadet Partisi çatısı altında seçimlere girecek adayları Osman Cemali Marasalı, Av. Sema Altuntaş, Turan Odabaşı partililer ile birlikte yeni sanayi sitesindeki esnafları gezdiler. Ziyaretlerde seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Milli İttifak’ın Adayları “Temennimiz, gördüğümüz ilginin sandığa yansımasıdır. Halk iktidar partisinden bir an evvel kurtulmak istiyor. Özellikle Cumhurbaşkanın tarafsızlığını yitirerek AKP’ye oy toplamaya çalışması halk arasında büyük bir öfkeye dönüşmüştür. Eğer bu sandığa yansırsa AKP bölgede çok ciddi bir yara alacaktır” dediler.

Üretmeyen bir ekonominin milletine saadet, huzur ve barış getiremeyeceği belirten Milletvekili Adayı Marasalı, “Ülkece üretmemiz gerekiyor. Üretebilmek içinde yeniden fabrikalar kurmamız lazım. Bu millet 74 yıl önce kendi yerli uçağını yapmıştı ve yine 55 yıl önce yüzde 100 yerli otomobilini üretmişti. Ancak şuan iş başındaki iktidar 13 yıldır hale sadece otomobilin lafını etmekle meşgul. Biz büyük, çalışkan ve enerjik gençlerine sahip bir ülkeyiz. Uçağı, otomobili, tankı, tüfeği de en iyi şekilde yapabiliriz. Aradığınız yiğitleri bulma konusunda samimiyseniz, işte meydan, aradığınız yiğitler buradadır” dedi.

Türkiye’nin her yıl 54 milyar lira, haftada ise bir milyar 100 milyon lira faiz ödediğini savunan Marasalı, “Haftada bir milyar 100 milyon faiz ödemek nedir biliyor musunuz? Kesenizden 11 ton altın ödemektir. Her hafta sizlerin alın terinden bir kamyon dolusu altın faiz lobisine gidiyor. Yanlış desinler diyemezler tek söyledikleri şey bunları konuşturmayın" diye konuştu.

Sanayi sitesi esnafları da, yaşadıkları ekonomik darboğazdan bahsederek, işlerin bazı günler hiç olmadığını söylediler. Bir esnaf ise iktidar partisi milletvekillerine tepki göstererek, sadece seçimden seçime hatırlandıklarını belirterek ziyaretlerine gelmeleri durumunda tepki göstereceklerini söyledi.

Adaylar, sanayi esnafını tek tek dolaşarak sorun ve dertlerini dinleyerek Pazar günü yapılacak seçimlerde oylarını Saadet Partisi’nden yana kullanmalarını istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız