SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 1 Yılda Uçakla 872 Bin Yolcu Taşındı

0
Güncellendi - 2019-01-10 03:28:21
Malatya'da 1 Yılda Uçakla 872 Bin Yolcu Taşındı
A- A+ PAYLAŞ

MalatyaHavalimanı Aralık ayında 58 bin 157 yolcuya hizmet verdi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aralık ayında Malatya Havalimanı'nda iç hat yolcu sayısı 58 bin 97, dış hat yolcu sayısı ise 60, toplam yolcu trafiği ise 58 bin 157 oldu.

Malatya Havalimanı'na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiğiyse 430, dış hat uçak trafiğiyse 2 olmak üzere, toplamda 432 olarak gerçekleşti. Havalimanından kargo, posta, bagaj trafiği de toplamda 450 ton olarak gerçekleşti.

Öte yandan havalimanında 2018 yılı sonu itibarıyla hizmet verilen yolcu sayısı 872 bin 136'ya, uçak trafiği 6 bin 645'e ulaştı. Yük trafiğiyse 7 bin 316 ton oldu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız