SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aralık Ortasında Bitecek..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevreyolu Turgut Temelli ile Akpınar alt kavşağı arasında yapılan alt geçidin Aralık'ın ilk yarısında bitirilmesinin planlandığı bildirildi.

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Karayoları Genel Müdürlüğü Köprü Yapım Şube Müdürü Aydın Doğan, belediye meclis üyeleri Aziz Görgeç ve Eyüp Sağlam, AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer, Turgut Temelli ile Akpınar alt kavşağı arasında yapılan alt geçit inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan milletvekili Ömer Faruk Öz, "İnşaat çalışmaları süren alt geçitte, İzollulu olan hemşehrimiz şube müdürü Aydın bey ile son durumu görmek istedik" dedi.

Alt geçidin Aralık ayının ilk yarısında bitmesinin planlandığını söyleyen milletvekili Öz, hukuki, teknik ve bürokratik sorunlardan dolayı alt geçidin tamamlanmasının geciktiğini ifade edip, Ankara'dan hiçbir ödenek sıkıntısı yaşatmadıklarını vurguladı. Öz, alt geçidin üstünün de bölüm bölüm kapatılacağını bildirdi.

Karayoları Genel Müdürlüğü Köprü Yapım Şube Müdürü Aydın Doğan ise, alt geçit nedeniyle gerek civardaki esnaflar ve gerekse sürücülerin zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını belirtip, bundan dolayı özür dilediklerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız