SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aralık Sonu Anketine Göre.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:17
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Hakan İnci, Malatya'da oy oranlarının her ay yüzde 4 arttığını söyledi.

İnci'nin seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını Arguvan’da sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. 

Arguvan’a bağlı İsaköy, Akören, Armutlu, Bozan, Mirolar, Çavuş ve Yukarı Sülmenli köylerini gezen İnci’nin ziyaretine CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer ve CHP İlçe Başkanı Hasan Yücel de katıldı. 

ARGUVAN, HİZMET YÜZÜ GÖRMEDİ 

Köylerde büyük ilgiyle karşılanan CHP’li Hakan İnci, yaptığı toplantılarda vatandaşların sorunlarını dinleyerek, projelerini paylaştı. Köylüler, temel sorunlarının kayısı fiyatlarının düşüklüğü olduğunu belirtirken, ayrıca altyapı ve yol konusunda da Arguvan’ın hizmet almadığını söylediler. Arguvan’ın AKP iktidarı döneminde ayrımcılığa maruz kaldığını belirten Hakan İnci ise köylerde bunu rahatlıkla gözlemleyebildiğini vurguladı. 

CHP’NİN OYU, HER AY YÜZDE 4 ARTIYOR

İsaköy’de kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan İnci, kültür merkezinde vatandaşlara seslendi. Seçim çalışmalarına üç ay önce başladığını belirten Hakan İnci, CHP’nin oyunun Malatya’da her ay yüzde 4 oranında arttığını ifade ederek, “Biz yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Benim olduğu kadar parti örgütlerimizin ve sayın vekilimizin de bu artışta önemli bir payı var. Sayın vekilimizin başarılı bir temsili var. Bütün köylerimizin sorunlarını Meclise taşıyor” diye konuştu. 

Aralık ayı sonunda yapılan ankete göre CHP’nin Malatya’daki oyunun yüzde 28 civarında olduğunu belirten İnci, “Bu ankette ilçelerimiz yok. İlçelerimizi de kattığımızda bizim oyumuzun daha yüksek olduğu ortaya çıkıyor. Kamuoyunda şu anda bize karşı büyük bir ilgi var. İnsanlar, ‘CHP bu sefer kazanacak galiba’ diyorlar. Bu ivmeyi artırmamız ve seçimden zaferle çıkmamız gerekiyor. Partimizin zaferi için hep beraber çalışmalıyız” ifadelerini kaydetti. 

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARIYLA DA İLGİLENECEĞİZ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Malatya’nın ilçelerini ve köylerini gezmeye devam ettiğini kaydederek, şöyle konuştu: 

“Bugüne kadar birçok köye gittim. Akçadağ’ın, Doğanşehir’in, Kuluncak’ın, Arapgir’in köylerini gezdim. Şimdi de Arguvan’ın köylerini ziyaret ediyorum. Gittiğimiz her köyde aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Bir yerel seçim sürecindeyiz, evet belediyeden beklentiler var ve köylüler bunları anlatıyorlar ama asıl sorunları daha büyük. Kayısı üreten çiftçiler, yoksullukla karşı karşıya olduklarını anlatıyorlar. 2,5 liraya mal ettikleri kayısının 2 liraya bile alıcı bulamadığını söylüyorlar. AKP’nin Malatya’da 5 milletvekili var, belediye başkanı var, ama bugüne kadar kayısı için hiçbir şey yapmamışlar. Biz sadece belediyenin temel görevleriyle ilgilenmeyeceğiz, aynı zamanda kayısı, elma, nohut üreticilerinin sorunlarıyla, kısaca tüm çiftçilerin sorunlarıyla ilgileneceğiz ve çözüm üreteceğiz. Çünkü biz sosyal belediyeciliği savunuyoruz, biz önce insan diyoruz, insan odaklı belediyecilik diyoruz.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız