SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aralık Sonunda Açılacak'

A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, yıllardır yapılmayı bekleyen Malatya - Adıyaman karayolunun kalan bölümünün bu yıl ihale edileceği müjdesini verdi.

Malatya'daki karayolları çalışmaları hakkında bilgi veren Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, özellikle bölünmüş yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, "Yıllardır bekleyen ve geçtiğimiz günlerde de elim trafik kazasına neden olan Arapgir - Divriği karayolunun 28 kilometrelik bölümünde asfalt çalışması yapıldı ve Ramazan Bayramı öncesinde hizmete sunuldu. 18 kilometrelik havaalanı yolu genişletme çalışmaları 25 Ekim 2008 tarihi itibarıyla bitmiş olacak" dedi.

Yıllardır yapılmayı bekleyen Malatya -Yeşilyurt - Çelikhan - Adıyaman karayolunun kalan 34 kilometrelik yolun yıl sonuna kadar ihale edilip, 2009 yılında bu yolun yapılmasının planlandığını söyleyen Yasin Altunyuva, inşaat çalışması devam eden Çevreyolu Sanayi Kavşağı alt geçit çalışmalarıyla ilgili de, "Altgeçit, Aralık sonu itibarıyla hizmete açılmış olacak. Şuanda, üst geçit betonu atıldı. Korkulukları da döşenince, Sanayi Stesi'ne giden üst yoldan ulaşımı erken verebileceğiz" ifadelerini kullandı.

Malatya - Darende karayolunun ihale edildiğini söyleyen Altunyuva, "Burada yapılacak tünel ve bağlantı yolları da ayrıca ihale edilecektir. Hedefimiz, bu yolu 2011 yılına kadar tamamen bitirmektir" şeklinde konuştu.

Altunyuva, Doğanşehir ilçesi şehirlerarası karayolunda da kurum ve kuruluşların işbirliği çerçevesinde devam eden bölünmüş yol çalışmasının da tamamlanmasıyla Doğu'nun Akdeniz'e açılan karayolunda önemli çalışmalar yapılmış olacağını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız